23. september 2020
En medarbejder på henholdsvis Grønnevang Skole og plejehjemmet Skovhuset er blevet testet positive for corona-virus, oplyser Hillerød Kommune
En medarbejder på henholdsvis Grønnevang Skole og plejehjemmet Skovhuset er blevet testet positive for corona-virus, oplyser Hillerød Kommune
Foto: Ida Kramhøft Jensen/Niels Christian Vilmann/Ritzau S
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye corona-tilfælde på skoler og plejehjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye corona-tilfælde på skoler og plejehjem
Opdateret 14. september 2020 kl. 11:37
Hillerød Posten - 14. september 2020 kl. 08:56
Af Martin Warming
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To medarbejdere, der arbejder på henholdsvis Grønnevang Skole og plejehjemmet Skovhuset i Hillerød, er blevet testet positive for corona-virus.

Det oplyser Hillerød Kommune.

Medarbejderne på Grønnevang Skole, afdeling Østervang, har ikke været på arbejde siden mandag i sidste uge, og de klasser, hvor en eller flere elever kan have været i kontakt med medarbejderen, er alle blevet kontaktet af skolen med en opfordring til at lade sig teste, oplyser kommunen.

arrow Læs også: Corona på handelsskolen: Elever og lærer smittet med Covid-19
Afdeling isoleret

Medarbejderen på på plejehjemmet Skovhuset blev testet positiv i lørdags, og beboere, familier og pårørende er blevet kontaktet.

Medarbejderen arbejder på 3. sal i Skovhuset.

"De fleste beboere og medarbejdere fra etagen er blevet testet, resten bliver det søndag (søndag den 13. september, red.). Afdelingen isolerer sig nu fra det øvrige plejehjem, ligesom der er blevet lukket for besøg på afdelingen," skriver Hillerød Kommune i en pressemeddelelse.

Udskoling sendt hjem

På den lille privatskole KonTiki på Frydenborgvej er hele udskolingen, der omfatter en 7., 8. og 9. klasse, blevet sendt hjem, efter at en elev fredag formiddag blev testet positiv for corona.

Grunden til, at alle tre klasser i udskolingen er blevet sendt hjem, skyldes, at de lærere, der har undervist i den klasse, hvor den smittede elev går, heller ikke må komme på skolen, før de er blevet frikendt for corona - og altså derfor heller ikke kan undervise i de to øvrige klasser, oplyser Ane Fabricius, der er skoleleder på KonTiki.

I sidste uge blev også en elev, der går i 7. klasse på Frederiksborg Byskole, testet positiv for corona.

arrow Budget: Politikerne finder ekstra penge til hårdt trængt arena
17. september 2020 kl. 05:00 Opdateret: kl. 14:26
arrow Tilskuer testet positiv for corona
16. september 2020 kl. 08:57 Opdateret: kl. 09:10
Har debatten om sexisme taget overhånd?