29. september 2020
Nu kan du hente et trykt eksemplar af den nye 'Nationalparkplan 2020-2026', fortæller Carl Bruun, bestyrelsesformand. Pressefoto
Nu kan du hente et trykt eksemplar af den nye 'Nationalparkplan 2020-2026', fortæller Carl Bruun, bestyrelsesformand. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny plan for nationalparken er klar: Kan hentes på biblioteket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny plan for nationalparken er klar: Kan hentes på biblioteket

Planen for, hvordan Nationalpark Kongernes Nordsjælland skal udvikle sig, er klar

Hillerød Posten - 15. august 2020 kl. 06:00

Nu kan du hente et trykt eksemplar af 'Nationalparkplan 2020-2026' på biblioteket eller på Esrum Møllegård.

Kort inden sommerferien vedtog bestyrelsen for Nationalpark Kongernes Nordsjælland planen for, hvordan nationalparken skal udvikles over de næste seks år.

Hent den på biblioteket

Lodsejere, som har lagt deres jord ind i nationalparken, har modtaget en nationalparkplan med posten.

Andre interesserede er velkomne til at hente et eksemplar i nationalparkens sekretariat på Esrum Møllegård eller i Møllecafeen.

Planen kan altså også hentes på biblioteket i Hillerød, Skævinge, Helsingør, Espergærde, Hornbæk, Helsinge, Gilleleje, Græsted, Humlebæk, Fredensborg, Nivå, Kokkedal, Frederiksværk og Hundested. Det bliver også muligt at låne et eksemplar af planen på biblioteket, når den er blevet katalogiseret.

"Bestyrelsen håber, at mange vil benytte lejligheden til at blive klogere på den rige natur og historie, som nationalparken rummer. Planen er resultatet af næsten to års arbejde og ser ud, som den gør, takket være de mange gode ideer og forslag, som borgere og foreninger har bidraget med undervejs. Den store opbakning tegner lovende for de næste seks års arbejde. Lokalt ejerskab er helt afgørende for, at de mange spændende indsatser i nationalparkplanen kan realiseres," fortæller Carl Bruun, bestyrelsesformand for Nationalpark Kongernes Nordsjælland.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?