23. oktober 2020
Mulla Saritas (til højre) vil gerne hjælpe til, hvor han kan, her under coronakrisen - derfor laver han gratis pizzaer til blandt andre politibetjente og hjemløse. Foto: Martin Warming
Mulla Saritas (til højre) vil gerne hjælpe til, hvor han kan, her under coronakrisen - derfor laver han gratis pizzaer til blandt andre politibetjente og hjemløse. Foto: Martin Warming
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mulla giver gratis pizzaer til sundhedspersonale, betjente og hjemløse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mulla giver gratis pizzaer til sundhedspersonale, betjente og hjemløse
Hillerød Posten - 26. marts 2020 kl. 16:00
Af Anna Hjortsø

I denne tid, hvor sundhedspersonale, politi og andre løber hurtigere end normalt på grund af corona-epidemien, vil Mulla Saritas gerne bidrage med det, han kan - og som ejer af Ullerød Pizzeria ved han en ting eller to om at lave pizzaer.

arrow Læs også: Skovbrande, svinepest og oversvømmelser: FOSS mistede omsætning sidste år

"Verden og Danmark er en dårlig situation, og vi vil derfor gerne støtte og give en hånd til dem, der har brug for det. Og jeg kan lave pizza. Hvis jeg havde et andet arbejde, for eksempel med transport, så havde jeg kunnet hjælpe med det. Jeg synes, vi alle skal tage ansvar i den her situation," siger Mulla Saritas til Hillerød Posten.

Han og kollegaerne har allerede leveret 23 gratis pizzaer til medarbejderne på børneafdelingen og akutafdelingen på Hillerød Hospital.

"De blev rigtig glade," siger Mulla Saritas.

Han vil gerne levere endnu flere pizzaer til hospitalet, men også til Falck, politiet eller til andre, der har arbejder meget i øjeblikket på grund af corona-epidemien. Det kan også være til udsatte borgere som hjemløse, siger han.

Man er derfor velkommen til at tage kontakt til Mulla Saritas på telefonnummer 2830 5073 eller til Ullerød Pizzeria på 4826 1242 - gerne en dags tid før, så de kan nå at forberede sig i køkkenet.

Det gælder indtil den 13. april.

arrow Slut med hjemmefødsler under corona-krisen
27. marts 2020 kl. 10:45 Opdateret: kl. 10:45
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?