13. august 2020
Arkivfoto: Adobe Stock
Arkivfoto: Adobe Stock
Foto: banphote - stock.adobe.com
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mindeord for Preben Jørgensen, Tulstrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mindeord for Preben Jørgensen, Tulstrup
Hillerød Posten - 16. juli 2020 kl. 15:57
Af Birgit Brogaard, Bøgebakkevej 7, Alsønderup, 3400 Hillerød
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 18. juni blev Preben Jørgensen, Tværvej i Tulstrup, bisat fra Alsønderup kirke. Preben Jørgensen døde efter hård sygdom over de sidste måneder. For mig var det meget pludseligt.

Først i marts 2020 sagde jeg et muntert farvel til også Preben oppe i Brug Skolen i Alsønderup. Preben havde med sin hustru Maria deltaget i Brug skolen i flere år. Preben spillede bowls med godt humør og helt sikkert stort snilde. Preben var uddannet murer – og alle håndværkere har ofte god sans for vinkler - og ja håndelag. På grund af Corona blev det et hurtigt farvel og god sommer til hinanden. Preben havde som sædvanlig en kvik, munter bemærkning. Prebens hustru Maria går til engelsk hos mig, og Preben havde altid en god replik til mig: Til "frøken"!, "Nå, kan eleverne deres lektier?", "Nå, har eleverne bestået eksamen, så de kommer op i næste klasse?" Dette blev altid sagt med et glimt i øjet, og Prebens humør smittede. Hans bemærkninger fik mange i godt humør. Tak for det, Preben!

Tusind tak for den positive holdning, Preben og Maria altid har vist. I støttede altid op. Jer kunne vi regne med. Tak for det.

Jeg kender kun Preben fra Brug Skolen, og det har været et godt bekendtskab. Preben var som nævnt uddannet murer. Han var faktisk ekspert i ovne til brænding af keramik - så meget at han også blev spurgt om råd derom, også efter sin pensionering.

Preben og Maria har også rejst en hel del, og man kunne godt få en god beretning om meget fra Preben. Altid var Preben positiv og dertil fuld af godt humør og en frisk bemærkning til alle. Det vil vi huske på i Brug Skolen i Alsønderup.

Jeg og mange tænker på Preben - og nu på Prebens hustru Maria, børn og børnebørn og øvrige familie.

Æret være Prebens minde.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?