14. maj 2021
Der er både snorklekursus i svømmehallen og hestevognsture på programmet - gratis - i sommerferien. Arkivfoto
Der er både snorklekursus i svømmehallen og hestevognsture på programmet - gratis - i sommerferien. Arkivfoto
Foto: goodluz - stock.adobe.com
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Masser af gratis sommersjov i Hillerød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Masser af gratis sommersjov i Hillerød

Gratis sommeraktiviteter er klar til børn og unge

Hillerød Posten - 05. juli 2020 kl. 11:15

Der er masser af gratis sommersjov klar til børn og unge i sommerferien i Hillerød Kommune.

arrow Læs også: Deltagere søges: Forfatter sætter fokus på corona-isolationen sammen med Hillerøds borgere

"Langt flere familier end normalt holder ferien hjemme i år på grund af corona-situationen. Heldigvis er der masser at lave i Hillerød Kommune hele sommeren, da idrætsforeninger og institutioner tilbyder en stribe gratis og sjove aktiviteter for børn og unge fra seks til 23 år," skriver Hillerød Kommune i en pressemeddelelse.

I fuld gang

De sidste par uger har idrætsforeninger, kulturinstitutioner og medarbejdere i Hillerød Kommune været i fuld gang med at planlægge ekstra sommeraktiviteter, så børn og unge i Hillerød kan komme godt igennem sommeren.

Blandt de gratis tilbud er der hestevognsture i skoven, hvor du kan høre fortællinger om parforcejagten. Vil du blive bedre til at svømme og snorkle, så tjek svømmehallens tilbud ud. Er du vild med at tegne eller skrive, kan du komme på tegne- eller forfatterskole på biblioteket. Du har også chancen for at prøve kræfter med noget, du ikke har prøvet før for eksempel bordtennis, skak eller tennis.

Frilufts- og bondegårdsliv

Du kan også opleve frilufts- og bondegårdsliv på feriecamp med Hillerød Fodbold og Ødammen. Eller hvad med E-hood for de gaming-glade, der kombinerer e-sport med fysisk og faglig træning? Har du brug for et personligt- eller fagligt løft er der også tilbud til det. Se alle aktiviteterne og tilmeld dig eller dit barn her: www.hillerod.dk/sommer

De ekstra sommeraktiviteter er arrangeret på baggrund af en ekstraordinær pulje til alle landets kommuner fra Børne- og Undervisningsministeriet, hvor Hillerød Kommunes andel er på to millioner kroner.

Jk

arrow Kurser for tegneglade og skrivelystne børn og unge
06. juli 2020 kl. 05:42 Opdateret: kl. 11:01
arrow Dinosaurerne overtager børnebiblioteket
05. juli 2020 kl. 17:28 Opdateret: kl. 11:02
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?