24. september 2020
Tegneserieskaber Tatiana Goldberg er blandt underviserne på bibliotekets gratis sommerkurser. Arkivfoto: Mette Dolmer Thygesen
Tegneserieskaber Tatiana Goldberg er blandt underviserne på bibliotekets gratis sommerkurser. Arkivfoto: Mette Dolmer Thygesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kurser for tegneglade og skrivelystne børn og unge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kurser for tegneglade og skrivelystne børn og unge

Hillerød Bibliotek tilbyder to sommerskoler i ferien

Hillerød Posten - 06. juli 2020 kl. 05:42
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I sommerferien kan Hillerød Bibliotek ekstraordinært slå dørene op for to sommerskoler, som en del af Hillerød Kommunes gratis ekstra sommeraktiviteter til børn og unge.

arrow Læs også: Deltagere søges: Forfatter sætter fokus på corona-isolationen sammen med Hillerøds borgere

I juli udbyder biblioteket en tegneskole, hvor tegneserieskaber Tatiana Goldberg vil give undervisning i tegningens grundprincipper, idéudvikling, forskellige tegnemetoder og farvelægning inden for både klassisk tegning og tegneserier.

Det er en sjov og unik mulighed for at prøve kræfter med de forskellige aspekter inden for tegneuniverset, lover biblioteket i en pressemeddelelse.

Tatiana er illustrator, tegneserieskaber og autoriseret psykolog. Hun står bag den psykologiske graphic-novel 'Amina' og serien 'Kijara', og har bl.a. fortalt om tegneserier i Troldspejlet.

Tegneskolen foregår i Kedelhuset bag Hillerød Bibliotek 27.-30.juli kl. 10-13. For at deltage skal man være mellem 9 og 13 år.

Forfatter-inspiration

I august åbner bibliotekets forfatter-sommerskole, hvor forfatter Hanne Kvist, der har udgivet adskillige bøger for børn og unge, vil undervise i skrivekunst.

Hanne Kvist vil i sit forfatterværksted give inspiration til, hvordan man kan skrive historier inden for forskellige genrer, opbygge karakterer og få plottet til at hænge sammen.

Historierne kan være gys, realisme eller alt muligt andet.

Forfatterskolen foregår også i Kedelhuset bag Hillerød Bibliotek, og finder sted 3.-6.august kl. 10-13. For at deltage, skal man være mellem 11 og 15 år.

Send en ansøgning

Det er gratis at deltage i sommerskolerne, men for at deltage, skal man sende en ansøgning. Læs mere på www.hilbib.dk.
jesl

arrow Dinosaurerne overtager børnebiblioteket
05. juli 2020 kl. 17:28 Opdateret: kl. 11:02
arrow Masser af gratis sommersjov i Hillerød
05. juli 2020 kl. 11:15 Opdateret: kl. 11:00
Har debatten om sexisme taget overhånd?