29. marts 2020
Danskpoppens ukronede konge Rasmus Seebach er en af de musikere, du kan opleve til åbningskoncerten i Royal Stage den 18. januar. Pressefoto
Danskpoppens ukronede konge Rasmus Seebach er en af de musikere, du kan opleve til åbningskoncerten i Royal Stage den 18. januar. Pressefoto
Foto: Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kongerne indtager den royale scene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kongerne indtager den royale scene

Der venter en næsten eventyrlig oplevelse, når Rasmus Seebach, Burhan G og Rasmus Bjerg indtager scenen i Royal Stage til åbningskoncerten den 18. januar

Hillerød Posten - 16. januar 2020 kl. 18:00
Af Helene Holm Stolle
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er ikke løgn at påstå, at det er kongerne, der kommer til Hillerød ved åbningskoncerten i Royal Stage.

Popkongen, følelseskongen og danskpoppens ukronede konge alias Rasmus Seebach, Burhan G og Rasmus Bjerg i en hyldest til John Mogensen, er nemlig de tre meget populære herrer, der går på scenen.

”Det er helt vildt at tænke på, at tre af de største musikere kommer til Hillerød. Jeg kunne ikke ønske en bedre åbning,” lyder det fra Carsten Larsen, der er direktør i Royal Stage.

arrow Læs også: 15 kolde facts om Hillerøds nye arena
Storslået lydoplevelse

Sammensætningen af de tre musikere er ingen tilfældighed, for åbningskoncerten skal nemlig ramme publikum bredt både i musiksmag og alder, og med Seebach, Burhan G og Rasmus Bjerg bliver der noget for enhver smag.

”Sammen med musikken venter der publikum en storslået lydoplevelse,” lover Carsten Larsen.

Ligesom tidligere, når der har været koncerter i Frederiksborg Centret, bliver der ved åbningskoncerten i Royal Stage rig mulighed for at stille sulten ved en storslået buffet, inden selve koncerten går i gang klokken 20. Her venter blandt andet torskerilette, gravad laks, hvidløgsmarineret svinekam og langtidsstegt oksefilet med krydderurter.

Åbningskoncert 3

Burhan G har ligget højt på de danske hitlister de sidste mange år. Pressefoto


Kender teksterne

Selve koncerten indledes med Rasmus Bjerg, der hylder John Mogensen – ikke bare hans musik men også selve personligheden bag musikeren og ikke mindst hans historie. Der bliver ingen tvivl om, at man som publikum bliver revet med af de mange sange, som alle kender teksterne på.

Efter den festlige og folkelige hyldest af John Mogensen går Burhan G på scenen, og her venter følelsesladede ballader og uptempo pophits, der kan sætte gang i dansefødderne.

Åbningskoncerten rundes af med Rasmus Seebach, der er den hurtigst sælgende kunstner i Danmark, siden han i 2009 slog igennem. Siden da har han udgivet en perlerække af hits, der forbinder nutidens elektroniske lyde med de store danske 80’er hits.

Billetter til koncerten kan købes på royalstage.dk.