21. september 2020
Hillerød Kommune forbereder sig til at få brug for flere hænder på plejecentre, i sundhedscentret og i hjemmeplejen på grund af coronakrisen. Arkivfoto
Hillerød Kommune forbereder sig til at få brug for flere hænder på plejecentre, i sundhedscentret og i hjemmeplejen på grund af coronakrisen. Arkivfoto
Foto: Kzenon/Kzenon - stock.adobe.com
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommunen etablerer nødberedskab: - Vi kan få brug for din hjælp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommunen etablerer nødberedskab: - Vi kan få brug for din hjælp

Hillerød Kommune beder folk med sundhedsfaglig baggrund om at melde sig til nødberedskab under coronakrisen

Hillerød Posten - 25. marts 2020 kl. 15:48
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

"Vi kan få brug for din hjælp".

arrow Læs også: Region Hovedstaden klar til at teste 2.500 om dagen for corona-smitte

Sådan skriver Hillerød Kommune på sin hjemmeside i øjeblikket, hvor kommunen har oprettet et nyt nødberedskab, som borgerne kan melde sig til. Man kan melde sig til at hjælpe på kommunens plejecentre, i hjemmeplejen, sundhedscentret eller de sociale bosteder.

"I Hillerød Kommune forbereder vi os på at få brug for flere hænder og hoveder med sundhedsfaglige og socialfaglige kompetencer på vores pleje-, omsorgs- og sundhedsområde samt på vores voksen-socialområde som følge af corona-virus. Og vi ved, at flere har efterlyst muligheden for at hjælpe - tak for det. Du kan derfor nu registrere dig og blive en del af Hillerød Kommunes nødberedskab, som vi vil kontakte, hvis situationen udvikler sig, og vi får brug for ekstra hjælp. I første omgang har vi brug for sundhedsfaglige og socialfaglige kompetencer," skriver kommunen.

Sundhedsfaglige

De vil gerne høre fra dem, der har sundhedsfaglige kompetencer, er uddannet eller er under uddannelse til social- og sundhedsassistent, social- og sundhedshjælper eller sygeplejerske og har erfaring fra arbejdet på for eksempel plejecentre, hjemmeplejen eller i sundhedscenter (rehabilitering).

De vil også gerne høre fra dem, der har socialfaglige kompetencer, er uddannet eller under uddannelse til socialpædagog, pædagogisk assistent (PAU), ergoterapeut eller omsorgsmedhjælper, og har erfaring fra arbejdet med psykisk udviklingshæmmede og/eller fysisk handicappede voksne borgere.

"Efter din tilmelding vurderer vi tilmeldingen og sammenholder den med det behov, vi forventer at få. Dernæst kontakter vi dig med besked om, hvilken rolle vi kan tilbyde dig i vores nødberedskab. Vi er interesseret i tilmeldinger, som vi kan bruge til at ansætte timelønsansatte medarbejdere til nødberedskabet," skriver Hillerød Kommune.

Læs mere på hillerod.dk.
Mdt

arrow Butikkerne skal tænke kreativt for at overleve corona-krisen
25. marts 2020 kl. 06:23 Opdateret: kl. 11:18
Har debatten om sexisme taget overhånd?