10. juli 2020
Drenge og piger kan kommer på fodboldskole i Hillerød, hvor temaet er brasiliansk fodbold. Pressefoto: Bo Nyman
gallery icon

Se billedserie

Drenge og piger kan kommer på fodboldskole i Hillerød, hvor temaet er brasiliansk fodbold. Pressefoto: Bo Nyman
Foto: NYMANN, BO/Photographer Bo Nymann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom på 'Brasser'-fodboldskole i Hillerød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom på 'Brasser'-fodboldskole i Hillerød

Fodboldskole i FIF Hillerød bliver afholdt og er åben for tilmeldinger

Hillerød Posten - 31. maj 2020 kl. 16:18
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der har været tvivl om, hvorvidt sommerens fodboldskoler fik lov til at blive afholdt, eller om de ville blive aflyst på grund af coronakrisen.

arrow Læs også: To millioner kroner til ferieaktiviteter

Men den gode nyhed for alle fodboldglade børn fra årgang 2006-2012 er, at de får mulighed for at spille en masse sjov fodbold i sommerferien på DGI's fodboldskoler, som også kommer til FIF Hillerød.

Også DGI's 'Mini Brasser Fodbold Camp' fra 29. juni til 1. juli bliver afholdt. Her kan man lære at tænke og prøve kræfter med at spille smuk sambabold som rigtige brasilianere.

Alle de frivillige i fodboldklubberne, som afholder alle fodboldskolerne i Nordsjælland, bliver godt klædt på til opgaven, så de lever op til myndighedernes anbefalinger.

Sjov og sammenhold

En uges fodboldskole i sommerferien er en god mulighed for at have det sjovt med vennerne og for at få nye venner, fortæller Frank Jensen, der er fodboldkonsulent hos DGI Nordsjælland, i en pressemeddelelse. Men det giver også meget rent sportsligt:

"Én uges fodboldskole svarer tidsmæssigt til cirka to måneders normal fodboldtræning i en fodboldklub, og dermed vil fodboldspillerne med deltagelse på en fodboldskole have mulighed for at indhente noget af den træning, som de har mistet i corona-nedlukningen af fodboldklubberne".

Drenge og piger

Årets DGI-fodboldskoler er for alle piger og drenge fra årgang 2006-2015, og alle, der elsker at spille fodbold og ønsker at blive dygtigere, kan være med. Børn, der ikke går til fodbold, kan også være med.

Trænerne sørger for, at de kommer til at arbejde koncentreret med nye fodboldfærdigheder, lære nye tricks og skills og spille intense små kampe med mange boldberøringer - alt sammen i et miljø med fokus på respekt, gejst og glæde.

Med i deltagerprisen er en spillertrøje og shorts, et par fodboldstrømper, en Select fodbold og en bionedbrydelig vandflaske.

I mange byer

DGI afholder fodboldskoler og mini-fodboldskoler i 11 byer i ni kommuner fra weekenden af uge 25 og frem til slutningen af uge 32.

Tilmeldingsfristen for fodboldskolerne er 9. juni.

Rigtigt mange danskere forventes at holde sommerferie inden for landets grænser på grund af coronaepidemien. DGI arbejder derfor på højtryk for at arrangere endnu flere ferieaktiviteter i form af blandt andet skoler, camps og sommertræninger i fodboldklubberne.

"Coronakrisen holder rigtig mange danskere på sommerferie i Danmark, og mange forældre efterspørger derfor gode ferieaktiviteter for deres børn, i de uger, hvor de selv skal på arbejde eller holder ferie hjemme," siger Frank Jensen.

Har din klub også lyst til at give klubbens og lokalområdets børn en ekstra fodboldoplevelse i sommerferien, er du meget velkommen til at kontakte fodboldkonsulenten i DGI Nordsjælland på telefon 21 42 47 60.

arrow Foreninger tilbyder sommersjov til børn i ferien
16. juni 2020 kl. 14:48 Opdateret: kl. 16:07
arrow Fem tenniscamps i sommerferien i Hillerød
13. juni 2020 kl. 06:27 Opdateret: kl. 08:32
arrow Se billederne: Musikskoleleverne er tilbage ved tangenterne
10. juni 2020 kl. 15:50 Opdateret: kl. 14:49
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?