15. august 2020
Byggeriet på Markedspladsen er færdigt senest i slutningen af 2021, fortæller Michael Bruhn, der er ejendomsdirektør i PFA Pension.
Byggeriet på Markedspladsen er færdigt senest i slutningen af 2021, fortæller Michael Bruhn, der er ejendomsdirektør i PFA Pension.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hotelbyggeri på Markedspladsen begynder den 1. maj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hotelbyggeri på Markedspladsen begynder den 1. maj

Det første spadestik til det 10.000 kvadratmeter store byggeri på Markedspladsen tages den 1. maj

Hillerød Posten - 16. januar 2020 kl. 05:00
Af Martin Warming
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Byggeriet af det nye hotel på Markedspladsen begynder - hvis alt går efter planen - den 1. maj i år.

Det fortæller Michael Bruhn, der er ejendomsdirektør i PFA Pension, der har købt grunden i Hillerød centrum for ti millioner kroner.

"Vi er i gang med at lave nogle jordbundsundersøgelser, der skal vise, om der er forurening i jorden, og om der skal piloteres. I den forbindelse bliver det boret nogle huller på Markedspladsen og taget en masse jordprøver. De prøver skal først analyseres, men vi regner med, at vi kan tage det første spadestik den 1. maj," siger han til Hillerød Posten.

Det vil i øvrigt stadig være muligt at parkere på Markedspladsen, mens der bliver taget jordprøver, men fra den 1. maj, når byggeriet starter, er det slut med at kunne parkere på den store p-plads.

arrow Læs også: 15 kolde facts om Hillerøds nye arena
10.000 kvadratmeter

Det bliver Zleep Hotel, der skal drive hotellet, der bliver cirka 3.000 kvadratmeter stort, og derudover kommer der også et sted mellem 80 og 100 lejligheder i byggeriet, der bliver på i alt 10.000 kvadratmeter.

"Hele byggeriet bliver seniorvenligt, men lejlighederne kan også sagtens bruges som helt almindelige familieboliger. I det oprindelige forslag var der gjort plads til en butik med dagligvarehandel i byggeriet, men det er taget ud af projektet. Til gengæld har vi planer om, at der skal være både cafe og et fitnesscenter i forbindelse med hotellet. Det er dog ikke helt på plads endnu, men det er noget, vi arbejder på," fortæller Michael Bruhn.

Samtlige lejligheder bliver i øvrigt lejelejligheder, men Michael Bruhn kan endnu ikke sige noget om, hvad den månedlige husleje vil blive på.

"Jeg regner med, at byggeperioden vil tage omkring 18 måneder. Det vil sige, at hotellet og lejlighederne er klar ultimo 2021. Kan vi gøre det på 12 måneder, vil vi selvfølgelig gerne det, men det kommer jo meget an på, hvad vi møder af udfordringer undervejs," siger ejendomsdirektøren til Hillerød Posten.

Det nye byggeri på Markedspladsen kommer til at bestå af tre bygninger.

Den ene bygning, den ud mod Slangerupgade, bliver hotel, mens de to andre bygninger, der opføres bag hotelbygningen - altså ned mod Slotsgade og Møllestræde - kommer til at indeholde lejligheder.

arrow Nu må Hillerød Fodbold skrive kontrakter med sine spillere
16. januar 2020 kl. 09:01 Opdateret: kl. 08:24
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?