30. marts 2020
Mads Danekilde til vejrs for FC Helsingør. Nu starter han i sin barndomsklub, Hillerød Fodbold, igen.
Mads Danekilde til vejrs for FC Helsingør. Nu starter han i sin barndomsklub, Hillerød Fodbold, igen.
Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hiver støvlerne ned fra hylden igen: Dropper karrierestop for Hillerød Fodbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hiver støvlerne ned fra hylden igen: Dropper karrierestop for Hillerød Fodbold

Mads Danekilde genoptager sin fodboldkarriere og starter på Hillerød Fodbolds 1. hold

Hillerød Posten - 22. januar 2020 kl. 09:00
Af Martin Warming
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hillerød Fodbold har allieret sig med endnu en ny spiller til forårssæsonen, der starter i starten af marts.

24-årige Mads Danekilde havde ellers lagt sin fodboldkarriere på hylden efter en lang række skader, men Hillerød Fodbold har altså fået ham overtalt til at genoptage den.

I starten af januar meldte klubben ud, at også angriberen Rasmus Suhr fra Holbæk og midtbanespilleren Mads Kaalund fra VSK Aarhus skifter til Hillerød Fodbold, der overvintre på 10. pladsen i 2. division.

Mads Danekilde, der er forsvarsspiller, forlod Hillerød til fordel for FC Nordsjælland som U15-spiller. Efterfølgende gik turen til FC Helsingør, hvor han var med på det succesfulde mandskab, der sikrede klubben oprykning til 1. division.

arrow Læs også: Hillerød Firmaidræt er den mest aktive forening under Dansk Firmaidrætsforbund
Mads Danekilde

Den 24-årige forsvarsspiler Mads Danekilde (til venstre) genoptager fodboldkarrieren og starter på Hillerød Fodbolds 1. hold. Her ses han sammen med sports- og salgsdirektør Jackie Rasmussen. Foto: Hillerød Fodbold


Ikke meget at rafle om

Og nu er han tilbage, hvor det hele startede - nemlig i Hillerød Fodbold.

“Jeg vender tilbage til Hillerød, som er en klub i udvikling og fremgang, hvilket jeg finder utrolig attraktivt. Derudover kender jeg også en del på holdet og i klubben, hvilket er en stor hjælp, når man vender tilbage til fodbolden efter nogle års pause," siger Mads Danekilde på Hillerød Fodbolds hjemmeside.

"Jeg har siden, jeg stoppede i Hillerød helt tilbage som U15-spiller, altid fulgt med i klubbens udvikling, så da jeg tog beslutningen om at starte fodbolden op igen, var der ikke meget at rafle om. Hillerød var klart min første prioritet. Jeg er super taknemmelig for, hvordan både spillere, trænere og klubben har taget imod mig med åbne arme. Man kan tydeligt mærke klubbens sammenhold og værdier,” tilføjer han.

Bygge på

Sports- og salgsdirektør Jackie Rasmussen er glad for at Mads Danekilde glæder sig til at få den 24-årige med på holdet.

"Vi er utroligt glade for, at Mads har valgt at starte op igen og tørne ud for sin barndomsklub. Vi får en spiller, der har erfaring med divisionerne og har noget med i bagagen, som han kan bidrage med til truppen. Og så er Mads jo Hillerød-dreng. Det gør det kun endnu bedre. Vi glæder os til at hjælpe Mads tilbage på det niveau, vi ved, han har – han er hurtigt gledet ind i truppen og sammenholdet, så nu er det bare at bygge på indtil sæsonen starter i marts," siger Jackie Rasmussen på klubbens hjemmeside.

Mads Danekilde kan få 'comeback' allerede på lørdag, når Hillerød Fodbold møder Skovshoved IF i en træningskamp på hjemmebane klokken 13.

arrow Bauhaus køber banenavn på Hillerød Stadion
02. marts 2020 kl. 05:00 Opdateret: kl. 17:08
arrow Succestræner vender tilbage til Hillerød Fodbold
02. februar 2020 kl. 09:44 Opdateret: kl. 09:44
arrow 'Det gyldne venstreben' fra Hillerød kåret til årets talent
28. januar 2020 kl. 18:50 Opdateret: kl. 18:50