29. marts 2020
Turen fra Hillerød til Kagerup starter på Hillerød Station klokken 10 fredag den 28. februar og går blandt andet gennem Gribskov. Modelfoto
Turen fra Hillerød til Kagerup starter på Hillerød Station klokken 10 fredag den 28. februar og går blandt andet gennem Gribskov. Modelfoto
Foto: Knud Nielsen - stock.adobe.com
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gå dig glad fra Hillerød til Kagerup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gå dig glad fra Hillerød til Kagerup

Dansk Vandrelaug inviterer med på en 22 kilometer lang vandretur fra Hillerød til Kagerup

Hillerød Posten - 26. februar 2020 kl. 19:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På fredag den 28. februar kan du tage vandreskoene på og gå med på en cirka 22 kilometer lang vandretur fra Hillerød til Kagerup.

arrow Læs også: Irmas bedste grøntafdeling ligger i Hillerød

I spidsen går turlederne i Dansk Vandrelaug, Hans Henrik Kleinert og Ingelise Kvorning. Og alle er velkomne til at gå med.

"Vi starter vandringen fra Hillerød station klokken 10 og går til Frederiksborg Slot, gennem slotsparken og mod Tyskerplantagen. Herfra går vi til Gadevang via asfaltfabrikken ind i Gribskov og via Ottevejsstjernen, Sandskredmosen til Store Gribsø og Kagerup Station, som vi når cirka klokken 16," lyder det fra turlederne.

Ud over at man får noget motion, så vil der være forskellige indslag på turen, som for eksempel 'Walk and Talk', særlige øvelser og små lege, hvor man bruger alle dele af kroppen, også hjerne og hjerte, og der vil også være information om seværdigheder på turen.

Der bliver pauser undervejs til at nyde medbragt mad og drikke. Det koster 30 kroner at deltage, hvis man ikke er medlem af Dansk Vandrelaug.

arrow Se billederne: Plys, Pippi og alle de andre slog katten af tønden
24. februar 2020 kl. 16:00 Opdateret: kl. 16:01
arrow Så er byggeriet af den nye tandplejeklinik ved Byskolen i gang
24. februar 2020 kl. 07:30 Opdateret: kl. 17:38