8. juli 2020
Nyt kontor i Hillerød. På GF Nordsjællands nye kontor på Frederikværksgade 6B kan du for eksempel møde Helle Gyrup Hansen, Susie Uldall Klausen og Malina Tunic. (Foto: GF Forsikring)
Nyt kontor i Hillerød. På GF Nordsjællands nye kontor på Frederikværksgade 6B kan du for eksempel møde Helle Gyrup Hansen, Susie Uldall Klausen og Malina Tunic. (Foto: GF Forsikring)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: GF Forsikring flytter og udvider

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

GF Forsikring flytter og udvider

Pladsen er for trang, så derfor flytter GF Forsiking til nye lokaler

Hillerød Posten - 28. juni 2020 kl. 17:54
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På GF Nordsjællands nye kontor på Frederikværksgade 6B kan man blandt andet møde Helle Gyrup Hansen, Susie Uldall Klausen og Malina Tunic.

"Vi glæder os til at begynde et nyt kapitel som lokalt forsikringskontor på Frederikværksgade 6B. Vi kunne simpelthen ikke længere være i vores gamle kontor længere nede ad Frederiksværksgade. Nu er vi flyttet til nye lokaler lige ved siden af Fakta på "Irmatorvet", hvor der er god plads til kunder og medarbejdere, og samtidig er der gode parkeringsmuligheder lige ved døren," fortæller Susie Uldall Klausen fra GF Nordsjælland/Storkøbenhavn.

GF Nordsjælland/Storkøbenhavn er vokset i de senere år, og staben er udvidet og tæller nu i alt syv rådgivere og tre assurandører i Hillerød. Den lokale afdeling af det kundeejede GF Forsikring i Hillerød dækker hele Nordsjælland, og derudover er der også et kontor i Herlev med 14 medarbejdere, der dækker Storkøbenhavn.

Private og erhverv

Hvor mange forsikringsselskaber gennem årene har samlet forsikringsrådgivningen centralt i store callcentre, så har GF bevaret sit særkende ved at være tæt på kunderne med lokalt forankrede kontorer over hele landet, skriver virksomheden selv i en pressemeddelelse.

"Forsikringer behøver ikke at være noget fjernt, der skal klares over telefon eller nettet. Det kan også ordnes lokalt, ligesom når man besøger ens optiker, frisør eller tandlæge, og vi oplever, at alle aldre fra den helt unge forsikringstager til den garvede forsikringstager sætter pris på at tale sikring af dem selv og deres værdier i trygge omgivelser med en lokalkendt person. Samtidig oplever vi også, at mange erhvervsdrivende gerne vil have en lokal og personlig forsikringsrådgiver. Derfor kører vi ud til virksomheder på hele Nordsjælland," slutter Susie Uldall Klausen fra GF Nordsjælland/Storkøbenhavn.

Jk

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?