29. oktober 2020
Gravemaskinerne er i fuld sving ved genbrugspladsen på Lyngevej, hvor Hillerød Forsyning bygger blandt andet ny parkeringsplads og besøgbygning. Foto: Hillerød Forsyning
gallery icon

Se billedserie

Gravemaskinerne er i fuld sving ved genbrugspladsen på Lyngevej, hvor Hillerød Forsyning bygger blandt andet ny parkeringsplads og besøgbygning. Foto: Hillerød Forsyning
Foto: Mette Dolmer Thygesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forsyningen bygger nyt på Roskildevej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forsyningen bygger nyt på Roskildevej

Der skal blandt andet bygges en ny parkeringsplads til renovationsbiler og en bygning til at undervise børn om affald i

Hillerød Posten - 24. september 2020 kl. 15:41

Gravemaskinerne arbejder for tiden på hjørnet ved Lyngevej og Roskildevej. Her er Hillerød Forsyning nemlig i gang med at udvide med blandt andet en ny parkeringsplads og en besøgsbygning.

arrow Læs også: Hillerød Forsyning renser regnvand ved Slotssøen

Det er forsyningens renovationsbiler, som får ny parkeringsplads, oplyser forsyningen på deres hjemmeside:

"Hillerød Forsyning har hidtil manglet et sted, hvor vores renovationsbiler kunne parkere, når de var færdige med deres ruter. De har midlertidig holdt på det gamle kraftvarmeværk på Hestehavevej. Hillerød Forsyning er nu startet på opførslen af en ny parkeringsplads på Solrødgård," skriver forsyningen.

Besøgshus

Udover selve parkeringspladsen til forsyningens renovationsbiler bliver der opført en bygning, som skal bruges til at undervise børn i kommunen i, hvordan affaldet skal sorteres korrekt.

"Hvert år har vi på Solrødgård besøg af rigtig mange børn, som får undervisning i, hvordan vi arbejder, og hvordan de fremover skal sortere affaldet," skriver forsyningen, som altså nu får mulighed for at invitere indenfor i bygningen, når børnene kommer på besøg.

Sortere storskrald

Desuden oprettes der et område på pladsen, hvor Hillerød Forsyning kan sortere den storskrald, de afhenter i Hillerød Kommune i flere fraktioner.

Udbuddet har været sendt ud som begrænset licitation, hvor fire forskellige entreprenører er blevet inviteret til at give tilbud. Arkil A/S har herefter vundet opgaven på den billigste pris.

Arbejdet blev påbegyndt midt i september, og Hillerød Forsyning forventer, at byggeriet er afsluttet i uge 49, hvis vejret er med byggearbejdet.

Mdt

arrow Rødder ødelægger vandforsyningen i Gadevang
23. august 2020 kl. 06:49 Opdateret: kl. 10:22
arrow Affaldsdirektør opsagt i Hillerød Forsyning
14. august 2020 kl. 13:22 Opdateret: kl. 13:30
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?