1. oktober 2020
Det er Nicolay Marcus Zederlinn, der fortæller mere om 'ayurveda', når han besøger Center for Mindful Living i Hillerød torsdag den 13. august. Pressefoto
Det er Nicolay Marcus Zederlinn, der fortæller mere om 'ayurveda', når han besøger Center for Mindful Living i Hillerød torsdag den 13. august. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Foredrag: Få det bedre med 'ayurveda'

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foredrag: Få det bedre med 'ayurveda'

Få råd om kost og daglige rutiner, der - ifølge foredragsholderen - vil kunne reducere mange ubehag og sygdomme

Opdateret 03. august 2020 kl. 10:39
Hillerød Posten - 03. august 2020 kl. 10:30

Center for Mindful Lving i Slotsgade får torsdag den 13. august besøg af Nicolay Marcus Zederlinn, der vil fortælle mere om, hvordan du ved at følge enkle råd om kost og daglige rutiner, vil kunne reducere mange ubehag og sygdomme.

arrow Læs også: Kursus: Lær at tage frø af blomster og grøntsager

Nicolay Marcus Zederlinn vil her fortælle mere om 'ayurveda', der beskriver fordøjelsen som et af de centrale fokuspunkter for sundhed.

"Når fordøjelsen fungerer optimalt, er kroppen sund og føles let og i balance. Fungerer fordøjelsen derimod ikke optimalt, dannes der affaldsstoffer, som sætter sig i kroppens kanaler og hæmmer kommunikationen mellem de forskellige dele," skriver Nicolay Marcus Zederlinn i en pressemeddelelse om foredraget.

Det siges, at affaldsstoffer er skyld i mindst halvdelen af alle sygdomme, og derfor lægger 'ayurveda' stor vægt på dette område. Affaldsstoffer kan for eksempel vise sig som stivhed i kroppen, dårlig smag i munden, hæmmet vejrtrækning og mangel på energi. Sker der en ophobning af affaldsstoffer over længere tid, resulterer det ofte i sygdom. Der findes en masse gode råd om kost og sunde daglige rutiner, som kan reducere affaldsstofferne i kroppen og derved også reducere sygdomme og ubehag som for eksempel hudproblemer, forstoppelse, depression, hedeture og søvnproblemer.

Foredraget afholdes af Nicolay Marcus Zederlinn, der er forfatter til flere bøger om mad, sundhed og ayurveda. Han har arbejdet med ayurveda i snart 30 år og er leder Flowfoods ayurveda-uddannelse. Nicolay giver også kostvejledning og er desuden uddannet ayurveda-terapeut.

Foredraget afholdes i Center for Mindful Living i baghuset på Slotsgade 21 torsdag den 13. august mellem klokken 19 og 20. Der er gratis adgang, og man behøver ikke at tilmelde sig.

mw

arrow Fernisering i Sindhuset
04. august 2020 kl. 07:50 Opdateret: kl. 15:33
arrow Slotskirken starter sorggruppe
03. august 2020 kl. 10:45 Opdateret: kl. 10:39
Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?