1. oktober 2020
Den lokale advokat Thomas Vang Christensen runder de 50 år 7. juni. Receptionen er dog udskudt til september. Pressefoto
Den lokale advokat Thomas Vang Christensen runder de 50 år 7. juni. Receptionen er dog udskudt til september. Pressefoto
Foto: Carsten Brix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Erhvervsadvokat Thomas Vang fylder rundt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erhvervsadvokat Thomas Vang fylder rundt

Lokale Thomas Vang Christensen fra Lou Advokater fylder 50 år

Hillerød Posten - 06. juni 2020 kl. 06:00

Den lokale advokat Thomas Vang Christensen fylder 50 år den 7. juni.

arrow Læs også: Butikkerne skal tænke kreativt for at overleve corona-krisen

Thomas Vang Christensen blev kandidat fra Københavns Universitet i 1994 og startede dagen efter sin afsluttende eksamen som advokatfuldmægtig i Hillerød. Mens han var advokatfuldmægtig, opnåede han i en alder af kun 26 år møderet for Landsret, og efter at have modtaget sin beskikkelse som advokat som 27-årig etablerede han egen advokatvirksomhed. Virksomheden blomstrede og talte op mod 30 medarbejdere, da han som 32-årig fik møderet for Højesteret.

Advokatvirksomheden er i dag fusioneret med LOU Advokater, og Hillerød er ankerkontor for virksomhedens aktiviteter på Sjælland, henholdsvis i Hillerød på Carlsbergvej 32 og i København på Nytorv 17.

Fra virksomhedens etablering i maj 1997 var Thomas Vang Christensen direktør, og det har han været indtil i år, hvor han i stedet har hvervet som bestyrelsesformand for LOU Advokater.

Thomas Vang Christensen har gennem mange år haft sit primære virke inden for erhvervsret. Han har i mange år rådgivet virksomheder om kontraktsforhold og ledelse og fører mange retssager og voldgiftssager.

Mange bestyrelser

Thomas Vang Christensen har desuden siddet i bestyrelser eller adviceryboards i flere end 75 virksomheder inden for mange brancher over en periode på 25 år.

Han har været en kendt figur i Nordsjælland ganske længe. Han har mange interessevalg og er p.t. formand for Frederiksborg Gymnasium og HF. Han har gennem fusioner etableret og været formand for Erhvervsforeningen C4, som repræsenterer erhverv, handel, uddannelse og turisme, ligesom han har været formand for iværksættervirksomhed i Nordsjælland.

Da han blev opfordret til at stille op til byrådet, sagde han ja til at være på valg i én periode. Han blev valgt og var viceborgmester fra 2010 til 2013.

Thomas Vang Christensen er desuden stifter og tidligere formand og fortsat medlem i VL-109. Han har i flere år siddet i ekspertpanelet i Erhvervshus Hovedstaden for at hjælpe kriseramte virksomheder.

Thomas Vang Christensen modtog C4's erhvervspris, efter han som formand indviede C4 Videncenter, et moderne iværksætterhus, der samtidig kunne rumme C4-Foreningen.

Thomas Vang Christensen er gift med Sanne og har tre børn, Nanna, Liva og Axel.

En reception i anledning af den runde fødselsdag er udskudt og afholdes den 3. september klokken 14 på Carlsbergvej 32 i LOU's ankerkontor i Hillerød, hvor klienter, kunder, forretningsforbindelser og venner af huset er velkomne.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?