30. september 2020
Ældre Sagen i Hillerød har akut brug for flere frivillige, der vil være besøgsvenner. Modelfoto
Ældre Sagen i Hillerød har akut brug for flere frivillige, der vil være besøgsvenner. Modelfoto
Foto: Photographee.eu/Photographee.eu - stock.adobe.co
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efterlysning: Akut behov for flere besøgsvenner i Hillerød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efterlysning: Akut behov for flere besøgsvenner i Hillerød

Der er venteliste på at få en besøgsven

Hillerød Posten - 07. august 2020 kl. 10:30

Ældre Sagen i Hillerød har brug for hjælp.

arrow Læs også: Nye hold starter: Få et sundt seniorliv

Der er nemlig akut brug for flere frivillige besøgsvenner, som vil glæde et menneske, der savner selskab - og som måske selv synes, det kunne være hyggeligt at lære et andet menneske at kende.

"Som besøgsven aftaler du og den, du besøger, selv, hvor ofte I skal mødes, og hvad I vil lave sammen. I kan for eksempel få en snak over kaffen, læse avisen, spille kort, eller hvad I nu har lyst til. I kan evtuelt også gå en lille tur, tage på cafébesøg og lignende," skriver den lokal afdeling af Ældre Sagen i en pressemeddelelse.

Venteliste

I dag har Ældre Sagen i Hillerød 35 besøgsvenner, men der er brug for flere - der er nemlig venteliste på at få en besøgsven.

"At få et besøg kan gøre en stor forskel for et menneske, der savner selskab. Som besøgsven er man med til at skabe et lyspunkt i hverdagen. Man skal ikke kunne noget særligt - det vigtigste er at have lyst til at lære et andet menneske at kende," fortæller Eva Lefholm, der er aktivitetsleder for de frivillige besøgsvenner i Hillerød.

Hun understreger samtidig, at besøgsvenner ikke skal udføre personlig pleje eller rengøring, men kun være der for at hygge. Og som besøgsven er man selv med til at bestemme, hvor ofte og hvor længe, man skal mødes.

Frivillige besøgsvenner i Ældre Sagen får en grundig vejledning i frivilligt arbejde - og det er ikke nogen betingelse, at man er medlem af Ældre Sagen.

Hvis du vil give et øjeblik af din tid og glæde et andet menneske, så kontakt aktivitetsleder Eva Lefholm på telefonnummer 2621 1949 eller mail evalefholm@gmail.com.

mw

arrow Kaffe, æblekage og bankospil i gårdhaven
06. august 2020 kl. 13:30 Opdateret: kl. 10:38
Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?