26. september 2020
Drive in-arrangementer er blevet særdeles populære. Billedet her er fra en fodboldkamp mellem FC Midtjylland og AC Horsens i weekenden. Det bliver dog ikke fodbold, der skal spilles på marken i Alsønderup, men derimod banko. Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix
Drive in-arrangementer er blevet særdeles populære. Billedet her er fra en fodboldkamp mellem FC Midtjylland og AC Horsens i weekenden. Det bliver dog ikke fodbold, der skal spilles på marken i Alsønderup, men derimod banko. Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix
Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dyyyyyt: Alsønderup Fester inviterer til drive in-banko

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dyyyyyt: Alsønderup Fester inviterer til drive in-banko

Alsønderup Fester håber, at det nye tiltag kan være med til at generere nogle penge videre til den lokale idrætsklub

Hillerød Posten - 02. juni 2020 kl. 14:30
Af Martin Warming

Fra søndag den 7. juni og de efterfølgende søndage resten af sommeren kan du prøve at spille drive in-banko i Alsønderup.

arrow Læs også: Derfor er Fiskespringvandet pakket ind

Det er Alsønderup fester, der har været nødsaget til at aflyse årets marked på grund af coronavirus, der står bag det nye tiltag.

Så vidt vides er idéen opstået i Sverige under corona-nedlukningen, og den har også været afprøvet i Jylland. Og nu er turen altså kommet til Alsønderup.

"Politiet har givet tilladelsen, og Alsønderup fester overholder alle regler og anvisninger fra myndighederne. Du vil derfor blive mødt af hjælpere med visir og handsker, ligesom der er grænser for, hvor mange, der må være på pladsen. Folk, der helt naturligt er nysgerrige efter at se dette helt nye og sjove fænomen, må derfor ikke være på pladsen, men er velkomne til at stå på vejen og se på Drive-In Banko. Det er nok en god idé at medbringe vådservietter, da gevinsterne udbetales i kontanter," skriver Alsønderup fester i en pressemeddelelse om det nye festlige tiltag.

Bankospillene bliver afholdt ved siden af Kulsviergården på den plads, hvor man plejer at parkere til Alsønderup Fester. Pladsen åbnes klokken 12, og bankospillet begynder klokken 13.

Et hårdt slag

Man skal medbringe sin FM-radio og/eller mobil eller iPad, så man kan følge med ved lyd eller streaming. Når man så får banko, skal man tude i bilens horn og sætte katastrofeblinket til, så hjælperne kan finde den heldige.

"Alsønderup Fester er de sidste 50 år blevet afholdt i og ved Kulsviergården i Alsønderup. Pengene er gået til den lokale Idrætsforening, der blandt andet på denne baggrund har kunnet tilbyde mange forskellige idrætsgrene, senest NERF, og desuden sende de unge i lokalområdet til idrætslejr hos venskabsklubber i for eksempel Jylland. Også Kulsviergården får sin andel, hvilket betyder, at den, i modsætning til mange nedlukningstruede forsamlingshuse, er et levende sted, der bruges til bryllupper, konfirmationer, fællesspisning, foreningsmøder, foredrag mv., og som er det eneste forsamlingshus i Nordsjælland med sin egen idrætshal. Derfor har aflysningen af Alsønderup Fester været et hårdt slag for lokalsamfundet, hvilket man nu forsøger at råde bod på gennem blandt andet drive in-banko." skriver Alsønderup Fester i pressemeddelelsen.

Du kan læse mere om drive in-banko på Alsønderup Festers hjemmeside på alsonderupfester.dk.

mw

arrow Plejehjemsbeboere og medarbejder smittet med coronavirus
02. juni 2020 kl. 09:39 Opdateret: kl. 10:55
arrow Lisbeth er ny salgschef på Hillerød Posten
02. juni 2020 kl. 08:00 Opdateret: kl. 08:01
Har debatten om sexisme taget overhånd?