24. september 2020
Frivilligcenterets bestyrelse ved sidste års generalforsamling ? fra en tid, før håndsprit og fysisk afstand. Foto: Klaus Lehrmann
Frivilligcenterets bestyrelse ved sidste års generalforsamling ? fra en tid, før håndsprit og fysisk afstand. Foto: Klaus Lehrmann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Deltag i Frivilligcenter Hillerøds generalforsamling hjemmefra

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Deltag i Frivilligcenter Hillerøds generalforsamling hjemmefra
Hillerød Posten - 15. august 2020 kl. 13:51
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

ddd Nu nærmer afholdelsen af Frivilligcenter Hillerøds generalforsamling og et kort medlemsmøde sig endelig. Oprindeligt skulle den havde været afholdt i marts - men bliver nu holdt torsdag den 20. august kl. 17.

"I frivilligcenteret vil vi gøre alt, vi kan, for at skabe trygge rammer for dem, der vælger at deltage fysisk ved bl.a. at overholde myndighedernes retningslinjer om afstand, god håndhygiejne og undgå håndtryk og kram. Der er samtidig stor forståelse for, at vores medlemmer vil beskytte sig selv og pårørende mod smittefare ved at undgå større forsamlinger. Derfor har frivilligcenteret i år valgt at supplere det fysisk fremmøde med muligheden for at deltage i generalforsamlingen hjemmefra via online streaming," skriver frivilligcentret i en pressemeddelelse.

Tilbydes hjælp
Alle medlemmer tilbydes hjælp til at komme online og deltage aktivt i generalforsamlingen om end hjemmefra. Det kræver forudgående aftale med frivilligcenteret.

På frivilligcenter-hillerod.dk kan man se dagsorden, regnskab for 2019 samt frivilligcenterets Årsskrift 2019-2020, som også deles ud på generalforsamlingen.

Hvis man ønsker at deltage i generalforsamlingen, skal man tilmelde sig med navn, forening/gruppe og e-mailadresse til epost@frivilligcenter-hillerod.dk senest 18. august. Husk at oplyse, om du/I deltager fysisk ELLER via online streaming.

Har debatten om sexisme taget overhånd?