29. oktober 2020
Danmarks-Samfundet vil fortælle den retvisende historie om Dannebrog. Arkivfoto
Danmarks-Samfundet vil fortælle den retvisende historie om Dannebrog. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Danmarks-Samfundet opretter lokalkomité i Hillerød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danmarks-Samfundet opretter lokalkomité i Hillerød

Danmarks-Samfundet afholder møde i Hillerød

Hillerød Posten - 18. september 2020 kl. 18:24

Siden 1908 har Danmarks-Samfundet på et upolitisk grundlag arbejdet med at fortælle den retvisende historie om landets nationalsymbol: Dannebrog.

Nu afholdes der landet over en række informationsmøder, hvor interesserede får lejlighed til at sætte sig ind i de mange facetter, Danmarks-Samfundet arbejder med i det daglige.

Første møde holdes i Hillerød, hvor den lokale kontaktperson Flemming H.R. Bang inviterer til foredrag og et lille traktement i Frimurerlogen på Frederik VII's Vej 3. Det sker torsdag 24. september kl. 19.

"Et af de områder, vi vil have fokus på, er at skabe større opmærksomhed omkring store flagfester, vi tidligere i over 40 år, har holdt i slotsgården ved Frederiksborg Slot," udtaler Flemming H.R. Bang i en pressemeddelelse.

Ud over det faglige og kulinariske indlæg er et af mødets formål også at få etableret en dynamisk lokalkomité, der på den lange bane skal være med til at synliggøre Danmarks-Samfundet i Hillerød og Omegn.

Arrangementet er gratis og for alle interesserede. Sundhedsmyndighedernes anvisninger efterleves naturligvis.

På grund af Covid-19 situationen er tilmelding nødvendig og foretages til Flemming H.R. Bang, helst senest den 22., på telefon 40 73 29 80 eller mail: bangshill@privat.dk

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?