4. august 2020
Jørgen Suhr.
gallery icon

Se billedserie

Jørgen Suhr.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Stor tak til medarbejderne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Stor tak til medarbejderne
Hillerød Posten - 01. juli 2020 kl. 13:25
Af Jørgen Suhr og Christina Thorholm, byrådsmedlemmer, Radikale Venstre
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tak er kun et fattigt ord, mener nogen. Det kan man få indtryk af, når man iagttager debatten omkring direktionens 100 kroners påskønnelse til hver af kommunens medarbejdere. I Radikale Venstre er vi utrolig glade for den ekstraordinære indsats, som mange af medarbejderne i vores kommune har ydet i forbindelse med Corona-krisen. Ligesom i mange andre dele af det danske samfund. Det er rigtig god ledelse at være opmærksom på at påskønne sine medarbejdere i en sådan situation.

arrow Læs også: 100 kroners påskønnelse til ansatte vakte stor debat i byrådet

Kan der være særlige medarbejdergrupper, der fortjener en særlig påskønnelse? Kan der være behov for at organisere en god kollegial sammenkomst, hvor anerkendelsen synliggøres? Det synes vi bestemt i Radikale Venstre.

Kunne man forestille sig, at vi har så stor tiltro til ledelseskompetencen i kommunen, at sådanne initiativer, dem sætter man da bare i gang? - Ja. Kunne man forestille sig, at hvis direktionen alligevel var i tvivl om, at det var i orden at gøre, at den så lige informerede partierne om, at det ville man gøre? - Ja. Og at hvis der var behov for at bruge nogle penge, at man så fik OK fra byrådet til at finde midlerne inden for det eksisterende budget? - Ja.

Det var derfor, vi havde fremsat følgende ændringsforslag til borgmesteren i stedet for at bruge 440.000 kroner: "Ledelsen kan finde finansiering af et tilskud til et kollegialt arrangement, som disponeres inden for Hillerød Kommunes eksisterende økonomi".

Det, synes vi, både er ansvarlig omgang med borgernes penge og udtryk for god og rettidig ledelse.

Vi glæder os til i fællesskab at sætte medmenneskeligheden i højsædet under budgetforhandlingerne. Hvis debatten om Corona-påskønnelsen senere kan ses i et budget med flere pædagoger i daginstitutionerne, så lever vi fint med at have været i mindretal i byrådssalen.

I den sammenhæng vil tak virkelig være et fattigt ord. God sommer!

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?