26. maj 2020
Politiet kørte med udrykning i 93 km/t til ulykke på Milnersvej, hvor der var dårlige oversigtsforhold, fortæller Lasse Asp. Arkivfoto: Martin Warming
Politiet kørte med udrykning i 93 km/t til ulykke på Milnersvej, hvor der var dårlige oversigtsforhold, fortæller Lasse Asp. Arkivfoto: Martin Warming
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Politiet kører vanvidskørsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Politiet kører vanvidskørsel
Hillerød Posten - 17. maj 2020 kl. 17:46
Af Lasse Asp,Milnersvej 19 A, 1., 3400 Hillerød
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Så skete det igen, om formiddagen torsdag 7. maj 2020 foretog politiet vanvidskørsel under en udrykning til et færdselsuheld uden kritiske tilskadekommende.

arrow Læs også: DEBAT: Svar fra politiet: Hver eneste gang, vi kører udrykning, vurderer vi hændelsen

Jeg stod tilfældigvis på fortovet på Milnersvej ved overgangen Banestien/ Milnersvej og så på den fartmåler, der er fast opsat her, og den viste 93 km/t - en fuldstændig vanvittig kørsel på en bakketop, hvor udsigtsforholdene er meget ringe.

Jeg har for to år siden gjort opmærksom på en lignende episode med vanvidskørsel og fik efterfølgende det indtryk fra politiet, at det ikke skulle gentage sig, men det skete nu igen.

arrow DEBAT: Grænsekaos rammer også Nordsjælland
16. maj 2020 kl. 13:36 Opdateret: kl. 15:47
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?