16. juli 2020
Royal Stage-direktør Carsten Larsen har tidligere fortalt til Hillerød Posten, at corona-krisen ramte på det værst tænkelige tidspunkt: Kun et par måneder efter, man havde slået dørene op for første gang. Arkivfoto: Jan F. Stephan
Royal Stage-direktør Carsten Larsen har tidligere fortalt til Hillerød Posten, at corona-krisen ramte på det værst tænkelige tidspunkt: Kun et par måneder efter, man havde slået dørene op for første gang. Arkivfoto: Jan F. Stephan
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Coronavirus udløser fyringer hos Royal Stage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Coronavirus udløser fyringer hos Royal Stage

Arenaen skal nu sadle om, da der ikke er udsigt til store arrangementer foreløbig

Hillerød Posten - 29. juni 2020 kl. 13:20
Af Anna Hjortsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Omkring 12 stillinger bliver nedlagt på Hillerøds arena Royal Stage, der slog dørene op i begyndelsen af året.

arrow Læs også: Royal Stage åbner igen - men direktør savner udmelding fra regeringen

Årsagen er corona-virussen, der betyder, at store arrangementer som koncerter og konferencer ikke afholdes - og højst sandsynligt ikke vil blive det foreløbig, fremgår det af en pressemeddelelse.

Derfor skal omkostningerne reduceres.

"Ordrebogen er tom, når det gælder firmaarrangementer og intet tyder på, at de store arrangementer kommer i gang foreløbig. Vi havde lavet et set-up med fokus på de store koncerter og konferencer, udtaler Carsten Larsen, direktør for Royal Stage, i pressemeddelelsen.

"Koncertarrangørerne er tilbageholdende med koncerter, og i øjeblikket er der ingen virksomheder, som planlægger store konferencer, julefrokoster eller kundearrangementer. Og der er hverken tegn i sol, måne eller stjerner på, at det ændrer sig foreløbig."

Hidtil har Royal Stage været bygget op således, at medarbejderne i huset kan håndtere alt i forbindelse med afholdelsen af arrangementer som lys og lyd.

Håbet er, at de nedlagte stillinger kan genbesættes på sigt, ifølge Carsten Larsen.

Gentænkning

Corona-krisen betyder, at der skal der tænkes i nye baner, så arenaen, hvor der er plads til 4.000 gæster, kan bruges på nye og andre måder.

Carsten Larsen har tidligere fortalt til Hillerød Posten, at det for eksempel kan være at lave flere, men mindre arrangementer.

"Vi må indstille os på at arbejde i en anden skala et pænt stykke tid endnu," udtaler Carsten Larsen i pressemeddelelsen.

Direktøren har tidligere udtalt, at Royal Stage uden tvivl vil have underskud i 2020.

arrow Royal Stage-direktør: "Vi skal hen i 2021, før vi kører igen"
27. maj 2020 kl. 18:05 Opdateret: kl. 15:39
Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?