24. november 2020
Blandt andre Oscar Mukherjee og Dwayne Clemons giver koncert i Slotsbio.
Blandt andre Oscar Mukherjee og Dwayne Clemons giver koncert i Slotsbio.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Café Slotsbio sætter gang i koncertprogrammet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Café Slotsbio sætter gang i koncertprogrammet

Café Slotsbio åbner nu for både koncerter, børneteater og filmklub

Hillerød Posten - 17. september 2020 kl. 15:57

Efter et forår med total nedlukning af alle aktiviteter har Café Slotsbio nu været åben med biograffilm hver dag de seneste tre måneder. Og nu åbner kulturhuset for flere af sine aktiviteter - selvfølgelig med rigeligt håndsprit og behørig afstand.

arrow Læs også: 'Vores mand i Amerika' tilbage i Slotsbio

Filmaftenerne er blevet afviklet med et maksimalt antal publikum på 50 personer, svarende til cirka halvdelen af den normale kapacitet. Og nu åbner de frivillige, der står for driften, for koncerter, børneteater og børnebio.

Mukherjee og Clemons

I september byder de på to koncerter.

Den første finder sted søndag 20. september kl. 15, hvor bandet Mukherjee med Oscar Mukherjee i front kommer forbi. Han er singer/songwriter med rødder i pop/rock, folk og blues. Oscar Mukherjee er opvokset i USA, men kom til Danmark i 2009, hvor han hurtigt gjorde sig bemærket på den danske musikscene.

Bandet Mukherjee har Oscar Mukherjee stiftet sammen med guitarist Jakob Holm, bassist Henrik Poulsen og trommeslager Søren Poulsen. De to sidstnævnte spiller i Peter Sommer & Tiggerne.

Den næste er søndag 27. september kl. 15 med Dwayne Clemons Quintet. Stilen er ifølge Slotsbio "ægte og pågående New Yorker jazz, baseret på fremragende teknik fyldt med ekspressive udladninger".

Kvintetten består af Dwane Clemons, trompet, Søren Høst, saxofon, Ben Besiakov, klaver, Ida Hvid, bas, og Frands Rifbjerg, trommer.

Senere på efteråret er der flere eftermiddagskoncerter, hvor bl.a. Daimi og Louisiana Jazzband kigger forbi.

Café Slotsbio har desværre måttet aflyse flere aftenkoncerter i efteråret, da de ikke har kunnet gennemføres på grund af de begrænsninger, Covid-19 har sat, oplyser de.

Børnebio starter

Lørdag 26. september tager Café Slotsbio hul på den 65. sæson af Hillerød BørneBio.

Filmklubprogrammet er omdelt på skolerne, og der er rift om billetterne, for også her er der kun plads på hvert andet sæde. På programmet er tilbud til børn på de mindste klassetrin - første film er 'Ugly Dolls - Når det uperfekte bare er helt perfekt'.

Børneteater

Biografen byder også på børneteaterforestillinger i samarbejde med Hillerød Musik og Teater. Det første stykke på plakaten er dukketater for de 3-5-årige mandag den 28. september kl. 10.

Café Slotsbio fortsætter også med at vise film for de store elever i projektet 'Med Skolen i Biografen'. Filmprogrammet er endnu ikke fastlagt.

Endvidere viser biografen i alt fire forestillinger for kommunens daginstitutioner i "Børnehave bio". Dette støttes af Filminstituttet.

Læs mere om koncerter, billetter, reservationer og rabatordninger på slotsbio.dk.

Mdt

arrow New Yorker-jazz i Slotsbio
22. september 2020 kl. 14:40 Opdateret: kl. 14:59
arrow Ni børneteaterforestillinger i Slotsbio
14. september 2020 kl. 06:23 Opdateret: kl. 10:29
Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?