19. september 2020
De gode nyheder blev naturligvis fejret mandag eftermiddag med kaffe og kage, sodavand og te i Street-Lab på Milnersvej, hvor foreningen i dag holder til i midlertidige lokaler. Arkivfoto: Mette Dolmer Thygesen
De gode nyheder blev naturligvis fejret mandag eftermiddag med kaffe og kage, sodavand og te i Street-Lab på Milnersvej, hvor foreningen i dag holder til i midlertidige lokaler. Arkivfoto: Mette Dolmer Thygesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Budget: Millioner på vej til Street-Labs nye multipark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Budget: Millioner på vej til Street-Labs nye multipark

Der var bred enighed blandt alle partier om at støtte Street-Lab

Hillerød Posten - 14. september 2020 kl. 18:00
Af Trine Lønbro Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fire millioner kroner. Så mange penge kan Søren Lerche og resten af holdet bag Street-Lab se frem til at modtage i støtte til opførelsen af en multipark bag tennishallen på Milnersvej. Det stod klart, da budgetaftalen for 2021-2024 faldt på plads i weekenden.

arrow Læs også: Budget: Politikerne finder ekstra penge til hårdt trængt arena

"Det er bare helt fantastisk, at vi nu får støtte fra kommunen. Det er helt afgørende for byggeplanerne," fortæller Søren Lerche, der er daglig leder af Street-Lab.

Anerkendelse

For Søren Lerche er støtten fra kommunen en stor anerkendelse af Street-Lab og dets arbejde for at etablere en multipark med plads til de børn og unge, der ikke lige har kastet deres kærlighed over håndbold eller fodbold.

"Det er en stor anerkendelse af det arbejde, vi har lagt kræfter i de sidste fire år. Nu er vi et skridt nærmere en multihal med plads til børn og unge i midten og lokaler for både børn, unge og voksne omkring," forklarer den daglige leder med henvisning til arkitekturen, der byder på 20 af de såkaldte 40 fods-containere, som ramme om en overdækket skaterbane.

En lys fremtid

Hele projektet kan realiseres i en skrabet udgave for 6,8 millioner kroner, og det mål er Søren Lerche og resten af teamet kun to millioner kroner fra at kunne realisere. Projektet har allerede modtaget støttet fra lokale fonde, og de første ansøgninger til nogle af de helt store spillere er allerede sendt afsted.

"For at lave vores drømme multipark skal vi gerne op omkring de 12 millioner kroner, og derfor har vi søgt penge hos A. P. Møller-fonden og hos TrygFonden. Her betyder det meget, at vi nu har politisk opbakning, så fondene kan se, at det her altså er et seriøst projekt," siger han og tilføjer, at fremtiden ser lys ud for Street-Lab.

"Jeg tror, at vi i efteråret 2021 kan nyde en stor ny bygning ved tennishallen".

Budgetaftalen for 2021-2024 blev indgået mellem Socialdemokratiet, SF, Radikale Venstre og Enhedslisten.

arrow DEBAT: Venstre: Der er andre muligheder end skattestigning
16. september 2020 kl. 15:50 Opdateret: kl. 15:48
arrow De konservative: "Vi betaler nok i skat i forvejen"
16. september 2020 kl. 05:00 Opdateret: kl. 14:27
arrow Uddrag af budget-aftalen i Hillerød
15. september 2020 kl. 15:05 Opdateret: kl. 13:28
Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?