16. januar 2019
Elisabeth Stieper Tofte gør klar til en lang slutspurt for at hente mandat nummer to til Liberal Alliance. Foto: Allan Nørregaard
Elisabeth Stieper Tofte gør klar til en lang slutspurt for at hente mandat nummer to til Liberal Alliance. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: LA kæmper for andet mandat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LA kæmper for andet mandat
Hillerød KV17 - 28. oktober 2017 kl. 15:41
Af Palle Høj
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der skal ikke flyttes så mange stemmer, før Liberal Alliance snupper mandat nummer to i Hillerød Byråd ved kommunalvalget tirsdag den 21. november. Det viser en ny meningsmåling, som Jysk Analyse har lavet for Frederiksborg Amts Avis. Men aktuelt står partiet til et enkelt mandat, som er status quo i forhold til valgresultatet i 2013.

arrow Læs også: Vælgerne svigter K i Hillerød

Partiets spidskandidat Elisabeth Stieper Tofte er fuld af kampgejst.

- Vi læner os ikke tilbage og er glade for et mandat. Vi kæmper for to mandater, siger hun, der ikke i dag sidder i byrådet, men lader til at være på vej.

Hun bebuder benhårdt arbejde frem mod valgdagen med masser af synlighed, bl.a. deltager hun i fire valgdebatter i næste uge, hun har taget fri de sidste 14 dage før valget og på hjemmefronten slår valgkampen også igennem. Sønnen på tre år er bevilget ferie hos sine bedsteforældre, mens der er mest travlt.

Hun bemærker også, at målingen ikke giver et borgerligt flertal uden De Konservative, som efter valget tog borgmesterposten i Hillerød i en aftale med den røde del af byrådssalen.

- Vi vil kæmpe for et borgerligt flertal med Klaus Markussen fra Venstre som borgmester, fastslår Elisabeth Stieper Tofte.

Liberal Alliance er ved valget den 21. november i valgforbund med Kristendemokraterne, og foruden egen fremgang på 0,9 procent i meningsmålingen, hjælpe partiet også på vej af de 1,3 procent, som i følge målingen stemmer på Kristendemokraterne.

arrow Alternativet får et mandat i Hillerød
28. oktober 2017 kl. 16:20 Opdateret: kl. 23:37
arrow DF går tilbage i meningsmåling
28. oktober 2017 kl. 15:18 Opdateret: kl. 23:36
arrow Kristendemokrater forventer mere
28. oktober 2017 kl. 14:36 Opdateret: kl. 23:37

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk