19. oktober 2018
Kirsten  Jensen - på vej opad. Foto: Allan Nørregaard
Kirsten Jensen - på vej opad. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Glad Kirsten Jensen: Noget at kæmpe for

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Glad Kirsten Jensen: Noget at kæmpe for
Hillerød KV17 - 31. oktober 2017 kl. 07:14
Af Tore G. C. Rich
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Socialdemokratiet er det parti i Hillerød med størst opbakning til dets borgmesterkandidat. Det glæder Kirsten Jensen, skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Klaus Markussen er ydmyg

Borgmesterkandidat, tidligere borgmester og nuværende viceborgmester Kirsten Jensen (S) har størst opbakning blandt respondenterne i en meningsmåling, foretaget af Jysk Analyse for Frederiksborg Amts Avis, til at være Hillerøds borgmester i næste valgperiode. 22 procent foretrækker hende på nuværende tidspunkt.

- Det er jeg glad for at høre. Meget glad for at høre, siger Kirsten Jensen.

Ser man på, hvilket parti folk ønsker at stemme på, og hvilken borgmester, de foretrækker, høster Kirsten Jensen en opbakning på 71 procent blandt egne vælgere. Det er størst opbakning fra eget parti blandt borgmesterkandidaterne.

- I betragtning af at det er fire år siden, jeg har været borgmester sidst, er det et godt resultat, som jeg håber på at forstærke i resten af valgkampen. Der er noget at kæmpe for, siger Kirsten Jensen.

Kirsten Jensen er også den eneste kandidat i meningsmålingen, der har opbakning blandt vælgere hos alle de andre partier, der står til at komme ind. Samt opbakning fra et eller flere partier, der ikke står til at komme ind.

- Når man er igennem valgkampen, og man skal have byrådet til at fungere, har jeg altid haft vægt på, at de forskellige partier skal høres, for der står borgere bag ved dem. I valgkampen trækker vi linjerne op, men det vigtigste bliver dagen derpå, hvor vi skal prøve at finde hinanden og arbejde sammen. Der kan jeg tage det som udtryk for, at folk regner med, at de vil få en ordentlig behandling også af mig, selv hvis de stemmer på noget andet. Der kan de synes, at jeg kan godt være et alternativ, vurderer Kirsten Jensen.

arrow Christina Thorholm: Vil samle byrådet
31. oktober 2017 kl. 11:33 Opdateret: kl. 23:00
arrow Dorte Meldgaard: Det er tidligt i valgkampen
31. oktober 2017 kl. 07:24 Opdateret: kl. 22:59
arrow Størst opbakning til Kirsten Jensen
31. oktober 2017 kl. 05:31 Opdateret: kl. 22:58

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk