24. november 2017
Lægerne vurderede, at kvinden havde været i livsfare, som følge af overfaldet. Det blev senere fredag oplyst, at kvinden nu var uden for livsfare.
Lægerne vurderede, at kvinden havde været i livsfare, som følge af overfaldet. Det blev senere fredag oplyst, at kvinden nu var uden for livsfare.
Foto: Andreas Norrie
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ville ikke gøre sin kone ked af det: Slog hende ned med hammer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ville ikke gøre sin kone ked af det: Slog hende ned med hammer
Helsingør - 15. juli 2017 kl. 10:18
Af Marianne Due
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 53-årig mand fra Helsingør er blevet varetægtsfængslet til den 11. august 2017, efter han fredag formiddag overfaldt sin 59-årige kone med en hammer.

Den 53-årige blev lørdag morgen fremstillet i grundlovsforhør sigtet for forsøg på manddrab. Han havde slået sin hustru adskillige gange i hovedet og ansigtet med hammeren.

Mandens hustru fik blandt andet kraniebrud og en fraktur på højre øjenhule, og hun blev fløjet til behandling på Rigshospitalet, hvor læger umiddelbart vurderede, at hun havde været i livsfare, som følge af overfaldet. Det blev senere fredag oplyst, at kvinden nu var uden for livsfare.

Ved grundlovsforhøret forklarede den 53-årige, at årsagen til hans handling var, at han ville skåne hustruen for at blive ked af, når de skulle flytte fra deres hjem som følge de økonomiske problemer, han gennem længere tid havde skjult for hende.

Anklager Henrik Prien-Larsen fra anklagemyndigheden ved Nordsjællands Politi oplyser, at den 53-årige erklærede sig skyldig i forhold til sigtelsen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk