18. december 2018
Det var her dramaet startede.
Det var her dramaet startede.
Foto: Andreas Norrie
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vild biljagt i snevejret: Ung mand flygtede med seks dåseøl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vild biljagt i snevejret: Ung mand flygtede med seks dåseøl
Helsingør - 08. marts 2018 kl. 10:42
Af Andreas Norrie
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var på grund af glatte veje og kraftigt snevejr ikke en biljagt, som udspandt sig i det højeste tempo, sent onsdag aften omkring klokken 23.45.

Her eftersatte en patruljevogn en personbil ført af en 23-årig mand fra Helsingør, som netop var kørt ud fra Cirkle K-tanken på Kongevejen i Helsingør. Her havde han forinden været forbi og pante nogle flasker, og derefter forladt butikken med seks øl, som han ikke havde betalt for.

Den unge mand havde tilsyneladende heller ingen planer om at standse, og derefter gik jagten gennem de snedækkede veje indtil han nåede Nørrevej i Snekkersten, hvor han ramte en kantsten, og bilen væltede om på siden. Politibilen kunne ikke nå at bremse op, og påkørte den væltede bil med ringe materiel skade tilfølge, da der kun blev kørt med en anslået fart på omkring 12 kilometer i timen, oplyser politikommissær Bruno Witting-Hansen, Nordsjællands Politi, til Frederiksborg Amts Avis.

Efterfølgende blev den 23-årige anholdt og sigtet for såvel promille- som narkokørsel. Han kan også se frem til diverse sigtelser for overtrædelse af færdselsloven. Den 23-årige blev taget med til blodprøveudtagelse, og blev efterfølgende løsladt.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk