21. oktober 2021
Efter de første tre kampe i 2. division Øst efter sommerferien ligger FC Helsingør på suveræn førsteplads med en målscore helt i top.
Efter de første tre kampe i 2. division Øst efter sommerferien ligger FC Helsingør på suveræn førsteplads med en målscore helt i top.
Foto: Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vil forlænge fodbold-sponsorat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vil forlænge fodbold-sponsorat
Helsingør - 24. august 2012 kl. 10:53
Af Andreas Norrie
Helsingør: Når medlemmerne af Idræts- og Sundhedsudvalget mødes til første møde efter ferien tirsdag peger alt på, at Helsingør Kommunes sponsoratet af fodboldklubben FC Helsingør, som spiller i 2. division, bliver forlænget med endnu et år. Det skriver Frederiksborg Amts Avis

Indstillingen fra forvaltningen i Center for Sundhed, Idræt og Medborgerskab er nemlig ganske klar. Sponsoratet på 185.000 kroner skal forlænges. Tidligere i år skiftede klubben navn fra Elite 3000 til FC Helsingør, og det bliver af forvaltningen fremhævet som et klart tegn på, at klubben er blevet tættere knyttet til Helsingør og Helsingør Kommune.
arrow Læs også: FC Helsingør-boss siger op

Det fremgår også af forvaltningens indstilling til politikerne, at FC Helsingør har det største antal faste tilskuere i hele 2. division, og derved også understøtter kommunens eventstrategi om flere såkaldte "hverdagsevents".

Endelig bliver det også fremhævet, at der er tale om en struktureret klub, som har styrket sponsorarbejdet, og som sikkert og langsigtet arbejder på, at klubben skal spille sig op i de bedste rækker.

Midlerne til det fortsatte sponsorat kan findes indenfor rammerne af kommunens budget til eliteidræt, fremgår det af indstillingen Idræts- og Sundhedsudvalget.
arrow Elite 3000 får ny talentchef
06. juni 2012 kl. 18:22 Opdateret: kl. 11:20
arrow Slut med Elite 3000: Nu hedder det FC Helsingør
25. maj 2012 kl. 10:52 Opdateret: kl. 20:21
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?