8. august 2020
Hvem kunne ikke drømme om sådan et rødt lyn ? Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Hvem kunne ikke drømme om sådan et rødt lyn ? Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video og billeder: Klassiske biler klædte Kronborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video og billeder: Klassiske biler klædte Kronborg
Helsingør - 15. april 2019 kl. 03:23
Af Dorte Møller Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et par flotte røde Ford Mustang'er, små frække Porcher, en flyder af en Buick, der ville være en præsident værdig og indrettet med et helt sofaarrangement og en lille-bitte Fiat 500 med røde kørehandsler på forsædet og en rød rose i forruden. Mazaratier, Ferrarier, en enkelt veteranbil. De var der allesammen, da Klassiske Biler i går tog hul på den sjette sæson med et imponerende skue af biler, som alle har det tilfælles, at de har minimum 25 år på bagen.

En alenlang Pretty-Woman-bil med tonede ruder, som bruges til bryllups- og studenterkørsler, en klassisk smuk Volvo sportsvogn og en stor lastbil med kæmpe anhænger som havde taget hele vejen fra Skibby med mand, kone og hund i førerhuset, og som med sin orange farve vakte minder om barndommens legetøjs-lastbiler.

Man behøver ikke at have benzin i blodet for at opleve en wauw-følelse på Kulturhavnen denne søndag. Med solen i øjnene, Kronborg og Søfartsmuseet i baggrunden og et menneskemylder foran Kulturværftet i Helsingør er der lagt an til en folkefest - og gratis endda.

Klassiske biler-arrangementet i Helsingør fortsætter frem til september, og man kan roligt sætte kryds i kalenderen ud for datoerne 5. maj, 26. maj, 7. juli, 8. september og 22. september - alle søndage mellem klokken 13 og 16.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?