23. juli 2019
Der bliver spillet floorball af højeste kvalitet, når der er svensk superliga-bold i Helsingør Hallen.Foto: Presse
Der bliver spillet floorball af højeste kvalitet, når der er svensk superliga-bold i Helsingør Hallen.Foto: Presse
Foto: FRANZ@VEISIG.DK :-)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Verdensklasse-floorball sælger billetter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Verdensklasse-floorball sælger billetter
Helsingør - 12. marts 2019 kl. 09:39
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Helsingør Floorball Team er vært, når den svenske superllga for en dag flytter til Helsingørhallen. Det er femte gang, at partnerskabet mellem Helsingør FT og FC Helsingborg resulterer i profilering af elitefloorball på dansk grund. I år er noget ganske særligt, da eventen vil bringe de svenske mestre fra Storvreta til Helsingør. Her vil FC Helsingborg stå parat til kamp på højeste plan.

Storvreta er et stjernespækket hold med 7 landsholdsspillere og holdet topper superligaen. FC Helsingborg har måtte sige farvel til flere profiler op til denne sæson og får derfor en stor udfordring med at forblive ubesejrede i Helsingørhallen. Hvert år har budt på et nyt drama. Håbet er, at Storvreta får sig en overraskelse af de store af et topmotiveret FC Helsingborg. Sidste gang scorede FC Helsingborgs stortalent Jonathan Nilsson 5 gange i 9-5 sejren over Thorengruppen - en kamp der blev set af næsten 1.300 tilskuere fra Danmark og Sverige. Hvordan det går i år vil blive afsløret lørdag den 16. marts kl. 15.

Seneste optælling viser, at der er solgt tæt på 750 billetter i forslag samlet set i Helsingborg-området og på Sjælland. Det er mere end sidste år og tegner godt. Men der er dog et langt stykke til drømmemålet om 1.300 tilskuere i Helsingørhallen, hvilket betyder at hallen føles fyldt og stemningen bliver helt unik. Derfor søsætter begge foreninger nu en masse tiltag blandt andet via Facebookkampagner til at motivere tilskuere til at besøge Helsingørhallen - og måske en dag selv fatte staven og få smag for den fremadstormende idrætsgren.

Spar Nord Fonden støtter årets event, og det betyder, at Helsingør Floorball Team har kunne nedsætte billetprisen til blot 50 kr. ved online salg via FloorballHelsingor.dk. Foreningen ønsker dels at styrke samarbejdet over Øresund, dels via eventen at sprede kendskabet til floorball som i disse år har rigtig god vind i sejlene. Mange års opvarmning af idrætsaktive danskere giver nu pote. På landsplan er der nemlig nu omkring 10.000 aktive og lokalt er der 200 spillere fordelt på 12 hold i Helsingør FT fra U7 til herre + 60 år. Seneste skud på stammen er kvinder + 50 år, der fra første træning blev mødt af 17 spilleparate kvinder. Eventen er samtidig en samlede aktiviteter for foreningen, hvor der er brug for mange frivillige hænder. Når dette fungerer skulle der også gerne være lidt økonomi idet, så kontingentet kan holdes nede og foreningen kan udvikles yderligere.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede