14. december 2017
Bortset fra Freddy Jensen, som ikke var til stede ved fotograferingen, er Venstres kandidathold fra venstre: Karin Andersen, Marcus Sabri, Mette Lene Jensen, Jørgen Svaneberg, Karl Vilhelm Nielsen, Johannes Hecht-Nielsen og Peter Belling. Foto: Presse
Bortset fra Freddy Jensen, som ikke var til stede ved fotograferingen, er Venstres kandidathold fra venstre: Karin Andersen, Marcus Sabri, Mette Lene Jensen, Jørgen Svaneberg, Karl Vilhelm Nielsen, Johannes Hecht-Nielsen og Peter Belling. Foto: Presse
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venstre klar med otte kandidater til valget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstre klar med otte kandidater til valget
Helsingør - 23. september 2017 kl. 14:22
Af Dorte Møller Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Byrådsmedlem Mette Lene Jensen bliver Venstres spidskandidat ved det kommende kommunalvalg, skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Vi er ikke så mange, men vi samarbejder godt om at få et godt valg for Venstre og vi har alle arbejdet for Venstre i gennem flere år.

Sådan lyder det fra formanden for Venstre i Helsingør, Karin Andersen.

Partiet, som i dag har to medlemmer af Helsingør Byråd, har netop offentliggjort kandidatlisten til det kommende valg den 21. november, og Venstre stiller med otte kandidater.

Byrådsmedlem Mette Lene Jensen er spidskandidat, og herefter følger i nævnte rækkefølge : Johannes Hecht-Nielsen, Marcus Sabri, Karl Vilhelm Nielsen, Peter Belling, Freddy Jensen, Karin Andersen og Jørgen Svaneberg

I partiets valgprogram hedder det blandt andet, at Venstre vil videreudvikle Helsingør Kommune med mest mulig borgerinddragelse som skal bidrage til udviklingen af kommunen med fokus på personlig og økonomisk frihed, nærdemokrati, ansvarlighed og sund kommunal økonomi.

- Venstre forlod borgmesterkontoret i 2014 og en kommune i god økonomisk udvikling med forenklet administration og klare visionsmål. Dermed var grundlaget for en fortsættelse af den stærke udvikling af kommunen skabt, en udvikling, der er fortsat i samme spor, og som Venstre har været en markant del af, hedder det blandt andet i valgoplægget.

- Venstre mener dog, at der fortsat er behov for friere forhold for borgerne, bedre vilkår for erhvervslivet, større indsats for at tiltrække nye uddannelsesinstitutioner, virksomheder og arbejdspladser, lavere skatter - i særdeleshed boligbeskatningen - strammere kommunal økonomistyring og et fortsat målrettet fokus på administrative forenklinger.

I øvrigt har Venstre og Frit Demokrati aftalt valgforbund til det kommende kommunalvalg.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk