20. oktober 2018
Vælgerne stod i kø for at være blandt de første, der stemte i Kulturhuset Bølgen i Ålsgårde. Foto: Dorte Møller Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Vælgerne stod i kø for at være blandt de første, der stemte i Kulturhuset Bølgen i Ålsgårde. Foto: Dorte Møller Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vælgerne stod i kø for at være blandt de første

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vælgerne stod i kø for at være blandt de første
Helsingør - 21. november 2017 kl. 08:41
Af Dorte Møller Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Klokken ti minutter i otte stod de første vælgere klar med deres stemmesedler på Kulturhuset Bølgen i Ålsgårde. Og præcis klokken otte bad valgstyrer Erik Rasmussen nogle vælgere om at kontrollere valgurnerne, så man var sikker på, at de var gabende tomme, inden de blev låst med strips.

arrow Læs også: Stemmeprocenten stiger i Helsingør

Tomme fik de ikke lov til at være ret længe, for det væltede ind med morgenduelige vælgere, som enten ville være nogle af de første eller have det overstået.

- Har I revet valgkortet af følgebrevet af, ville de tilforordnede vide, inden vælgerne fik lov til at fordele sig ved valgbordene. Her skulle de oplyse fødedato, inden den hvide og den gule stemmeseddel blev udleveret.

I mange år var et ældre ægtepar klædt i festtøj de første til at stemme i Ålsgårde, mindes Erik Rasmussen, som har været valgformand til mange, mange valg.

For de 19 valgtilforordnede borgere og medarbejdere fra kommunen venter en lang dag. Valgstederne lukker først klokken 20, og herefter går stemmeoptællingen i gang.

Ved 21.30-tiden i aften ventes de første resultater.

arrow Se billederne: Politikere kæmpede til det sidste
20. november 2017 kl. 12:59 Opdateret: kl. 12:59

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk