24. november 2020
Som solist med det uzbekiske Radiokammerorkester og Moskva Kammerorkester var Mikhail Kibardin(født 1974), violin, tidligt aktiv indenfor kammermusik.
Som solist med det uzbekiske Radiokammerorkester og Moskva Kammerorkester var Mikhail Kibardin(født 1974), violin, tidligt aktiv indenfor kammermusik.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ungt topensemble fra Köln på Espergærde Gymnasium

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ungt topensemble fra Köln på Espergærde Gymnasium
Helsingør - 22. oktober 2020 kl. 07:52

Espergærde Musikforenings næste koncert finder sted søndag den 25.oktober kl.16 på Espergærde Gymnasium. Som følge af coronarestriktioner er der kun adgang for medlemmer af Musikforeningen, og der vil således ikke være billetsalg ved indgangen.

Et topensemble på 9 musikere med base i Köln, Kammerphilharmonie Europa, vil tage os med på en musikalsk rejse fra barok over wienerklassik til senromantik. Ensemblet, der spiller uden dirigent, består af unge talentfulde professionelle musikere fra hele Europa. På programmet står J.S.Bachs koncert for obo og violin med solisterne Pauline Rouet-Chabaux, obo, og Mikhail Kibardin, violin, og en Salzburgsymfoni af den unge Mozart. Desuden værker af Vivaldi, Elgar, Gustav Holst og Rachmaninov.

Pauline Rouet-Chabaux, obo, er født 1993 i Frankrig og begyndte at spille obo som 5-årig. Begyndte sin uddannelse ved Konservatoriet i Metz og afsluttede den i juli 2019 ved Hochschule für Musik Saar i Tyskland. Er i dag ansat som associeret førsteoboist ved Armeniens Statssymfoniorkester i Jerevan.

Mikhail Kibardin, violin, er født 1974 i Tasjkent i Uzbekistan og fik sin første violinundervisning, da han var 6. Som 12-årig kom han til musikhøjskolen for musikbegavede børn ved konservatoriet i Tasjkent og begyndte at vinde priser. Som solist med det uzbekiske Radiokammerorkester og Moskva Kammerorkester var han tidligt aktiv indenfor kammermusik. I 1995 kom han til Hamburg, og her fortsatte han sine studier ved Hochschule für Musik und Theater, hvor han fik diplomeksamen med udmærkelse. I dag arbejder han freelance.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?