19. oktober 2018
Der plejer at være fuldt hus til juleshowene i cykelkælderen. Foto: Hans-Jørgen Hersoug
Der plejer at være fuldt hus til juleshowene i cykelkælderen. Foto: Hans-Jørgen Hersoug
Foto: Kim Ingvorsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ungdomsskolen er klar til årets store juleshow i cykelkælderen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ungdomsskolen er klar til årets store juleshow i cykelkælderen
Helsingør - 07. december 2017 kl. 15:38
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sammen er det sjovere. Sådan siger de på Ungdomsskolen. Og kommunens unge har siden 1975 kunne mødes i Cykelkælderen og have det sjovere. Bl.a. med Ungdomsskolens juleshow. Og Ungdomsskolen er da også lige ved at være klar med denne års udgave af juleshowet som traditionen tro spiller i Cykelkælderen på afdelingen i Espergærde. Som altid starter showet kl. 19.30 og afvikles i år: Mandag 11. december, tirsdag 12. december og onsdag 13. december

Handlingen i årets juleshow udspiller sig i et skævt ungdomsunivers hvor hovedpersonerne er blevet bidt af den onde kombination af julestemning og musical. Scenen fyldes med op mod 60 unge mennesker der alle er sprængfyldt med entertainerlyst, skriver Ungdomsskolen.

Ungdomsskolen lover et show fuld af sjov og spas - og som selvfølgelig er krydret med masser af sangglade elever og god musik, naturligvis akkompagneret af et liveorkester sammensat til lejligheden, og bestående af musikere der til daglig spiller i hhv. Danser med Drenga, Læderhalsene, Anemonemand med flere: Morten Bolvig: keyboards. Thomas Lylloff: trommer, Steffen Qwist: Guitar og Jan Thomassen: Bas.

Det er også i forbindelse med juleshowet man får de første smagsprøver på musik fra Ungdomsskolens nye musical: Mod Lyset - som har premiere til påske.

Alle er velkommen til juleshow - og Ungdomsskolen håber på, at få besøg af nuværende såvel som tidligere Ungdomsskoleelever, forældre, bedsteforældre og andre lokale borgere der bare kunne have lyst til en hyggelig omgang juleunderholdning.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk