20. oktober 2021
Denne døde tun kan ses på Øresundsakvariet. Foto: Presse
Denne døde tun kan ses på Øresundsakvariet. Foto: Presse
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tun og våde aktiviteter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tun og våde aktiviteter
Helsingør - 14. oktober 2021 kl. 10:35

I sidste uge fik Øresundsakvariet for første gang nogensinde indleveret en desværre død men ægte og mægtig tunfisk fra Øresund på ca. 2,5 meter og ca. 260 kg. Denne tun er nu placeret i en stor fryser og akvariets publikum kan se den imponerende fisk hver dag i hele efterårsferien kl. 12.15 og kl. 15.15

arrow Læs også: Tunen springer igen i Øresund
Fodring af fiskene

Hver time i hele efterårsferien kan du opleve at fiskene bliver fodret i udvalgte akvarier og dyrepasserne fortæller sjove historie om de seje fisk. Hvis vejret er til det tager dyrepasseren dem der har lyst med ned til det store Vandlaboratorium på havnen for at fodre fladfiskene og du kan være med.

Rør ved levende havdyr

Et par gange om dagen tager akvariets dygtige guider og dyrepassere dig med ud "behind the scenes" og på det store vådbord hvor du kan røre ved en masse forskellige havdyr.

Øresund er fyldt med fascinerende havpattedyr men desværre havner nogle få stykker om året i fiskernes garn. Dette giver dog Øresundsakvariets havbiologer anledning til at undersøge og formidle om pattedyrenes ve og vel og i efterårsferien vil der blive dissekeret en spættet sæl mandag d. 18. oktober kl. 11.15 og et marsvin d. 20. oktober kl. 11.15. Aktiviteten afholdes udenfor akvariet så tag noget varmt tøj på.

For fuldt program og mere information om de forskellige aktiviteter, se Øresundsakvariets hjemmeside www.oresundsakvariet.ku.dk.

arrow Rekordmange udsolgte havsafariture på Øresund
22. juli 2021 kl. 04:30 Opdateret: kl. 16:50
arrow Quiz med Øresundsakvariet
10. marts 2021 kl. 04:57 Opdateret: kl. 15:10
arrow Urter, tang og smagen af krabbe på Øresundsakvariet
09. november 2020 kl. 05:51 Opdateret: kl. 13:21
Rejser du til udlandet i år?