17. februar 2020
De mistænkelige personer var forduftet, da politiet nåede frem.
De mistænkelige personer var forduftet, da politiet nåede frem.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre mænd undersøgte biler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre mænd undersøgte biler
Helsingør - 03. november 2019 kl. 10:52
Af Karl Erik Frederiksen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En hundelufter spærrede øjnene op, da han lørdag aften så tre yngre mænd gå rundt med lommelygter og lyse ind under biler, der holdt parkeret ved Blishøj i Helsingør. Han kontaktede politiet 19:41, men det lykkedes ikke en politipatrulje at finde frem til de pågældende.

Senere samme aften blev tre mænd set ved parkerede biler på Folehaven.

Det samme skete 21:18, hvor der blev slået alarm fra Lundegade i den anden end af byen. Her havde et vidne set tre yngre mænd gå rundt og kigge ind gennem ruderne og trække i håndtagene på parkerede biler. Vidnet havde også hørt den en af dem råbe på dansk til en anden »Er der noget at komme efter?«, hvortil den pågældende skulle have svaret »Nej, det er der ikke«. Da patruljen nåede frem, var de forduftet.

Vagthavende ved Nordsjællands politi kan ikke sige, om der kan være tale om de same tre mænd, som er set to forskellige steder i byen på forskellige tidspunkter. Vagthavende har heller ingen teori om, hvorfor de tre mænd i det første tilfælde lyste ind under parkerede biler.

For de tre mænd, der blev set ved Blishøj/Folehaven har politiet det sparsomme signalement, at de pågældende ser ud som 18-20-årige, at de alle går rundt med sorte hættetrøjer, mørke bukser og sko.