22. september 2021
En af de sigtede, en 20-årig mand, blev taget med en mindre mængde hash her på en parkeringsplads på Vapnagaard. Foto: Sarah Marie Winther
En af de sigtede, en 20-årig mand, blev taget med en mindre mængde hash her på en parkeringsplads på Vapnagaard. Foto: Sarah Marie Winther
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre mænd sigtet for hash-handel efter målrettet aktion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre mænd sigtet for hash-handel efter målrettet aktion
Helsingør - 15. september 2021 kl. 11:09

Som led i en målrettet indsats mod narkosalg på gadeplan var Nordsjællands Politi tirsdag eftermiddag til stede flere steder i Helsingør tirsdag. I den forbindelse fik narkohunden Vaks fært i Vapnagaard-området og ledte patruljerne til en 35-årig mand fra Helsingør, som blev fundet i besiddelse af en større mængde skunk. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer, oplyser Nordsjællands Politis kommunikationsafdeling.

arrow Læs også: Narkopatrulje slog til: 23-årig sigtet for handel med hash

Det samme blev en 38-årig mand fra Helsingør, da han samme sted blev fundet i besiddelse af en mindre mængde skunk. Også en 20-årig mand fra Helsingør blev sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer, da han på en parkeringsplads i området blev fundet i besiddelse af en mindre mængde hash. En 19-årig mand fra Helsingør blev også sigtet for samme lovovertrædelse samt for overtrædelse af knivloven, da han blev fundet i besiddelse af en mindre mængde hash og en kniv.

Under indsatsen fik narkohunden Fister fært på en grønt område ved Vapnagaard, hvilket førte til fundet af en mindre mængde hash, som blev indbragt til politistationen med henblik på destruktion.

Den målrettede indsats mod såkaldt narkohandel på gadeplan blev tilsyneladende indledt mandag i Humlebæk og Nivå i Fredensborg Kommune. Her blev to mænd taget med meget små mængder hash.

Synes du, at kommunen er der for dig?