23. februar 2020
Foto: Presse-fotos.dk
gallery icon

Se billedserie

Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre kom til skade i kiosk-drama

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre kom til skade i kiosk-drama
Helsingør - 24. januar 2020 kl. 15:37
Af Dorte Møller Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tre mænd fra Helsingør på 44, 50 og 36 år kom fredag til skade, da der udspandt sig et voldsomt drama og overfald med kniv og baseballbat i kiosken på Bjarkesvej i Helsingør. Optrinnet skete klokken 11.24 og Nordsjællands Politi og flere ambulancer var massivt til stede, kort efter de var blevet alarmeret.

Det er ikke mange deltaljer om overfaldet, der er kommet frem, men tilsyneladende indfandt to mænd sig i kiosken fredag middag. De medbragte kniv og baseballbat, og en 37-årig mand pådrog sig formentlig en brækket arm, mens de to mænd på 44 og 50 år ifølge politiet slap med overfladiske skrammer. En fjerde mand, som opholdt sig i kiosken kom angiveligt ikke noget til.

Efter det voldsomme overfald stak de to gerningsmænd af, men den ene, en 37-årig mand fra Snekkersten, vendte kort tid efter tilbage, hvor han meldte sig selv og blev anholdt af politiet.

En redningshelikopter blev sendt til uheldsstedet, men den blev der ikke brug for, så den lettede hurtigt igen og fløj væk, mens politiets teknikere iført blå heldragter gik i gang med at sikre spor både fra kiosken og den frisørsalon, der ligger ved siden af i rundkørselen Gurrevej-Bjarkesvej.

Nordsjællands Politi efterforsker sagen men kan endnu ikke oplyse noget om baggrunden for den voldsomme episode.

Den 37-årige skal sandsynligvis fremstilles i grundlovsforhør lørdag formiddag.