14. maj 2021
En »Gåtur langs Kysten« blev så stor en succes, at den gentages den 16. maj. Foto: Trine Lønbro
En »Gåtur langs Kysten« blev så stor en succes, at den gentages den 16. maj. Foto: Trine Lønbro
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Træningen er igang til 45 kilometer gåtur langs kysten og alle kan deltage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Træningen er igang til 45 kilometer gåtur langs kysten og alle kan deltage
Helsingør - 23. december 2019 kl. 10:44

En GÅtur langs kysten: Den 16. maj kan man igen gå fra København til Helsingør, men forinden er der gåtræningsture - blandt andet den 23. februar i Helsingør-området

Den 29. december sidste år gik mere end 2000 mennesker af sted på 15-20 kilometers gåtur igennem København. Dette var startskuddet til et fortryllende GÅ år, hvor det er blevet til 12 ture. Blandt andet En gåtur langs kysten i juni i år, hvor i tusindvis af gåglade folk tog imod opfordringen fra Jakob Amgaard fra Helsingør og gik med på den 45 kilometer lange tur fra København til Helsingør.

arrow Læs også: Kom med på 25 kilometer lang gå-træning på søndag

Det blev en historisk gåtur som har medført en masse andre gåture - der tæller som en slags gåtræning til den næste tur langs kysten, som finder sted den 16. maj.

- Der er planlagt i alt 15 forberedende gåtræningsture. Den 23. februar er det i området omkring Helsingør, der skal gås 25 kilometer, men allerede den 29. december - på et års dagen for den første gåtur, har vi arrangeret en gåtur på toppen af København, fortæller Jakob Amgaard.

Han ved på nuværende tidspunkt, at 500 deltager og 1000 har vist interesse på Facebook, hvor gåturen er omtalt.

- Turen som er på 18 kilometer går op over skibakken Copenhill, så det bliver spændende, lyder det fra Jakob, som især er begejstret for det fællesskab, gåturene skaber.

Turen den 29. december begynder på Trianglen, hvor man mødes fra klokken 9. Klokken 10 begynder turen - og deltagerne går den i det tempo, der passer dem.

dorte

arrow Ingen ved, hvor mange der vil gå 45 km med Jakob
29. maj 2019 kl. 20:11 Opdateret: kl. 16:54
arrow De fyldte hele pladsen ved Bella Center St.
31. december 2018 kl. 14:52 Opdateret: kl. 13:23
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?