28. maj 2020
Toke Møldrup medvirker i koncerten...
gallery icon

Se billedserie

Toke Møldrup medvirker i koncerten...
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Top solister i Espergærde Musikforening

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Top solister i Espergærde Musikforening
Helsingør - 07. november 2019 kl. 11:42
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag den 10.november kl.16 inviterer Espergærde Musikforening til koncert med cellisten Toke Møldrup og pianisten Katrine Gislinge i Mørdrup Kirke. På programmet står 3 sonater for cello og piano: Debussys raffinerede sonate fra 1915, Shostakovich' oprørske sonate fra 1934 og Brahms' sonate fra 1865 i klassisk stil, hans første værk for to instrumenter.

Toke Møldrup er uddannet ved DKDM hos Morten Zeuthen og Tim Frederiksen. Han er prisvinder ved flere internationale konkurrencer og har spillet koncerter i store dele af verden. Han har optrådt som solist med de fleste danske symfoniorkestre og har spillet ved festivaler i Europa og USA. I 2019-20 udkommer de samlede cellosonater af Beethoven og Brahms med pianisterne Yaron Kohlberg og Katrine Gislinge. Han spiller på en David Techler cello, Rom 1697, venligst udlånt til ham af Augustinus Fonden.

Katrine Gislinge vandt i 1985 guldmedalje i Berlingskes Musikkonkurrence og blev året efter optaget på DKDM hos Anne Øland. Efter diplomeksamen i 1990 fortsatte hun i solistklassen med studieophold hos bl.a. Seymour Lipkin i New York. Efter sin debut i 1992 har hun studeret hos Boris Berman og Peter Feuchtwanger. Siden har hun etableret sig som en af Skandinaviens førende og mest markante pianister, og med sin formidable udtryksvilje og exceptionelle indlevelse i musikken placerer hun sig som en af de mest markante og interessant kunstnere i Danmark.

Billetter ved indgangen à 150 kr. Unge under 25 går gratis ind.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?