22. april 2019
Fortælleren André Andersen har nisseblod i årerne. Foto: Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Fortælleren André Andersen har nisseblod i årerne. Foto: Pressefoto
Foto: TORBEN SORENSEN/KALABAS
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To gange juleteater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To gange juleteater
Helsingør - 10. december 2018 kl. 09:48
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I december har Helsingør Teater sørget for, at der er rigeligt med teater i Helsingør for hele familien: søndag den 16. december får både nisser og julehemmeligheder frit spil i to familieforestillinger. Og så er den ene endda gratis for børn...

Det bimler og bamler fra kirkeklokkerne, grantræerne dufter af jul og André Andersen glæder sig til at jule om dig med gode nissehistorier på Skibsklarerergården i Helsingør i samarbejde med Helsingør Kommunes Museer.

André ved faktisk hvad han taler om, for selvom man ikke lige kan se det, så har han faktisk nisseblod i årerne. Hans oldefar var nemlig fortællenisse af første grad på museumsloftet og det er herfra at André har arvet sin evne til at fortælle for store og små.

Og når det er jul elsker han at fortælle de historier hans oldefar har fortalt. Vidste du f.eks. at Bimle og Bamle fra kirketårnet faktisk er to nisser der boede i kirken ved siden af museet? Og ved du godt at det faktisk er nissernes skyld at dine forældre altid mangler en sok når de har vasket tøj?

Og ved du godt at en fortællenisse kan digte julehistorier ud af ingenting?

Kom og hør med når André fortæller dig løgnagtige sandheder fra et hemmeligt nisseliv på støvede lofter, hemmelige kamre, og kongelige tårne. Han elsker det faktisk så meget at det er ganske gratis for børn under 12 år. Billetter skal dog bestilles på helsingor-teater.dk

Faster Lizzies Jul
Klokken 15.00 på Kulturværftet lille scene kan man opleve Faster Lizzies Jul, som opføres af Teater Baglandet, og har Susanne Bonde i hovedrollen.

I Faster Lizzies køkken står alt stille Vejrudsigten melder om sne juleaften, men julehumøret vil ikke indfinde sig, for Misser er væk.

Overalt er der skuffer og låger, som lokker og gemmer på alle mulige julehemmeligheder; dufte, lyde, musik, hemmeligheder, Lizzies julehjerte ,små øjeblikke med julemagi og langsomt sniger julen sig ind på Faster Lizzie, og der breder sig en duft af jul.

Billetter købes via www.helsingor-teater.dk

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede