22. oktober 2020
Morten Marinus sad i Folketinget for DF fra 2011 til 2019, og har tidligere været 1. viceborgmester på den nordjyske hjemegn. I dag bor han i Snekkersten sammen med hustruen Freja Södergran, som er medlem af Regionsrådet. Foto: Steen Brogaard
Morten Marinus sad i Folketinget for DF fra 2011 til 2019, og har tidligere været 1. viceborgmester på den nordjyske hjemegn. I dag bor han i Snekkersten sammen med hustruen Freja Södergran, som er medlem af Regionsrådet. Foto: Steen Brogaard
Foto: Steen Brogaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tidligere MF'er fik flest stemmer ved menighedsrådsvalg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere MF'er fik flest stemmer ved menighedsrådsvalg
Helsingør - 22. september 2020 kl. 20:20

Morten Marinus, Snekkersten, forhenværende MF'er & 1.Viceborgmester, blev ved valgforsamlingen tirsdag i sidste uge valgt som nummer 1, ved valget i Sthens Sogn.

Morten Marinus har i forvejen stor erfaring med menighedsrådsarbejde. Han har nemlig de sidste 24 år (6 valgperioder) været medlem af Saltum Menighedsråd i Vendsyssel. Her har han i flere perioder været formand for aktivitetsudvalget, som har arrangeret sogneaftner, foredrag, sangaftener, koncerter med mere.

- Jeg startede allerede som 19-årig i meningshedsrådet og har min interessen for Folkekirken og kristendommen, dels fra min konfirmationsforberedelse og fra mine barne- og ungdoms år som FDF'er i Pandrup Kredsen, fortæller han.

Marinus har hidtil valgt fortsat tilhøre til sit gamle barndoms sogn i Nordjylland. Men har nu valgt, at han fremover ønsker at bidrage til det lokalområde, hvor han bor.

- Så jeg var meget spændt på, hvordan jeg ville blive modtaget i Sthens. Der var flere kandidater end der skulle vælges, og jeg kom som ny i Sthens og der var mange gode kandidater.Jeg blev derfor meget overrasker og ydmyg da stemmerne var talt op, og jeg havde fået flest stemmer af alle kandidaterne, siger han.

- Jeg glæder mig meget til her, at bruge de 24 års menighedsråds erfaring jeg i forvejen har, men også at lære en masse nyt i sognet her, siger han videre,

Morten Marinus bor i Snekkersten sammen med sin hustru Freja Södergran, Børnesygeplejerske og Regionsrådsmedlem, 1.suppleant til byrådet, Parret har i alt fire børn).

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?