17. juni 2021
KutiMangoes live im KulturForum
KutiMangoes live im KulturForum
Foto: mwe: Manuel Weber/Manuel Weber
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: The KutiMangoes i jazzklubben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

The KutiMangoes i jazzklubben
Helsingør - 18. maj 2021 kl. 13:41

Fredag den 04. juni klokken 19.30 byder Hornbæk Jazzklub velkommen til den sidste koncert inden sommerferien med The KutiMangoes i Kulturhuset Bølgen i Ålsgårde, som i øvrigt også er samtidig er årets første på grund af coronasituationen.

The KutiMangoes blev dannet i 2012 af Gustav Rasmussen og Michael Blicher. Med en sound, der trækker på både Fela Kuti og Charles Mingus, var deres mål, at de ikke kom til at lyde som afrikanske musikere (hvordan kunne de også det?) men at blande kulturerne og skabe en ny, global lyd.

Debutalbummet "Afro-Fire" blev nomineret til fem Danish Music Awards og vandt priserne for »Best World Music Album« og »Best World Music Track« og bragte bandet på turné i Europa, Afrika, Asien og Mellemøsten - såvel som i Danmark.

I November '16 udkom "Made in Africa", indspillet i det uroplagede Burkina Faso og Mali. Albummet har fået store roser og blev nomineret til den prestigefyldte »Preis der Deutschen Schallplattenkritik« samt 2 DMA og bliver spillet flittigt verden over på bl.a. BBC, RFI, WDR, WNYU. Sangen »Tolma« fra albummet blev udvalgt som årets sang til børnenes U-landskalender 2017 og flittigt spillet på DR TV.

Bandet med et line up bestående af Michael Blicher (s,fl), Gustav Rasmussen (trb,g), Aske Drasbæk (s), Johannes Buhl Andresen (b), Casper Mikkelsen/Eddi Jarl (d)

Magnus Jochumsen (perc)
Entréen er kroner 100,- for medlemmer, kr. 150,- for ikke-medlemmer.

Entré til koncerten kan kun købes ved indgangen fra en halv time før koncertstart, og meget gerne betaling med MobilePay. Det er ikke muligt at reservere elle købe billetter på forhånd.

Koncerten afholdes med alle de hensyn myndighederne har givet anvisninger på til afholdelse af koncerter. Der er krav om ID samt coronapas for gæster til arrangementer i Hornbæk Jazzklub, så du skal vise coronapas eller negativ test ved entréen.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?