9. april 2020
Peter Mygind, th, er politiefterforsker Dan Sommerdahl. Her under optagelser ved Værfets Madmarked sammen med sin makker og gode ven, Flemming Torp, spillet af André Babikian.Foto: Allan Nørregaard
Peter Mygind, th, er politiefterforsker Dan Sommerdahl. Her under optagelser ved Værfets Madmarked sammen med sin makker og gode ven, Flemming Torp, spillet af André Babikian.Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TV-serie er klar til premiere: - Det er Helsingør Politi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TV-serie er klar til premiere: - Det er Helsingør Politi
Helsingør - 27. februar 2020 kl. 06:06
Af Dorte Møller Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er Helsingør Politi.

arrow Læs også: Nu skal regningen betales for tv-krimi

Sådan lyder det igen og igen, når Peter Mygind i rollen som politiefterforsker Dan Sommerdahl overmanden kriminelle typer i Helsingør og opklarer forbrydelser.

Det hele er dog skuespil -inspireret af Anna Grues bestsellerbogserie om den skaldede detektiv. Men TV-serien om Dan Sommerdahl adskiller sig fra romanerne - blandt andet har de tre hovedkarakterer fået en helt ny identitet i serien.

Udover Peter Mygind er det hans kone, chefkriminalteknikeren Marianne, spillet af Laura Drasbæk og deres bedste ven, Flemming Torp, spillet af Andre´s Babikian.

Alle tre er til stede, når der fredag aften er smugpremiere på TV-serien i Helsingør. Det foregår på Værftets Madmarked, hvor også produktionsholdet er til stede.

Programmet for denne specielle forpremiere indledes klokken 18.45 med velkomst. Klokken 19 vises første afsnit af Sommerdahl. Klokken 19.45 er der pause og mulighed for at købe mad i de mange madboder, og klokken 20 blændes der op for afsnit nummer 2. Bagefter fortsætter festen på Madmarkedet.

Sommerdahl sendes i otte afsnit på TV2 Charlie søndage klokken 20.55. Alle optagelser er foretaget i Helsingør og nærmeste omegn.

arrow Madmarked får mindst tre år mere i værftshaller
27. juni 2019 kl. 04:37 Opdateret: kl. 14:47
arrow Peter Mygind jagter Helsingørs mordere i ny krimiserie
09. maj 2019 kl. 09:18 Opdateret: kl. 09:18