18. oktober 2019
En strid om en pige i Helsingørs natteliv udviklede sig ifølge Nordsjællands Politi natten mellem fredag og lørdag til en voldssag og flere anholdte.
En strid om en pige i Helsingørs natteliv udviklede sig ifølge Nordsjællands Politi natten mellem fredag og lørdag til en voldssag og flere anholdte.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Strid om pige endte i vold med flaske og flere anholdte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Strid om pige endte i vold med flaske og flere anholdte
Helsingør - 20. april 2019 kl. 11:15
Af Joram G. Menzer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Natten mellem Langfredag og påskelørdag endte en strid om en pige på Club Retro med, at en 22-årig mand fra Helsingør blev slået med en flaske og sparket flere gange, oplyser Nordsjællands Politi.

arrow Læs også: Køer forvildede sig ned på togskinner

Slagsmålet skete klokken 03.20, og politiet fik anholdt den ene voldsmand, som er en 21-årig mand fra Frederiksberg. En anden voldsmand havde held til at løbe fra politiet, men han er kendt af politiet, som leder efter personen.

Den 22-årige mand, der blev slået og sparket blev efterfølgende kørt til Nordsjællands Hospital i Hillerød, hvor han modtog behandling for sine skader.

Politiet mødte i forbindelse med slagsmålet talstærkt op ved Club Retro og flere patruljer, heriblandt en hundepatrulje, var ved stedet.

Mens politiet var ved diskoteket, valgte en 26-årig mand fra København at urinere på en af patruljevognen, hvorfor han blev anholdt.

Da manden blev anholdt, blandede hans kammerat - en 26-årig mand fra Valby - sig, og han endte ligeledes med at blive anholdt, hvilket fik den første anholdte - ham, der urinerede på politibilen - til at slå en betjent med flad hånd, hvorfor han bliver sigtet for både at overtræde ordensbekendtgørelsen og vold mod tjenestemand.

arrow Brand ved stråtækt gård
20. april 2019 kl. 11:29 Opdateret: kl. 11:29
arrow To uheld på samme strækning
20. april 2019 kl. 11:22 Opdateret: kl. 11:22

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede