25. oktober 2021
De fire partnere i arkitektfirmaet DAll & Lindhardtsen i Strandgade 73 er Peter Johansson Jørgensen, Christian Kloch, Camilla Ulrikkeholm Klinkby og Kjeld K. Knudsen.
De fire partnere i arkitektfirmaet DAll & Lindhardtsen i Strandgade 73 er Peter Johansson Jørgensen, Christian Kloch, Camilla Ulrikkeholm Klinkby og Kjeld K. Knudsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stort lokalt arkitektfirma udvider ejerkredsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stort lokalt arkitektfirma udvider ejerkredsen
Helsingør - 05. januar 2017 kl. 16:21

Arkitektfirmaet Dall & Lindhardtsen A/S, der har tegnestue i Strandgade 73, har med virkning fra 1. januar 2017 optaget to nye partnere i ejerkredsen, så firmaet herefter ejes fuldt ud og ligeligt af fire partnere, der alle er arkitekter.

arrow Læs også: Helsingør-arkitekter tegner ny medie- og journalisthøjskole

De fire partnere er Kjeld K. Knudsen, Christian Kloch, Camilla Ulrikkeholm Klinkby og Peter Johansson Jørgensen, og de vil yde deres fulde arbejdsindsats på tegnestuen samt varetage den daglige ledelse i forening. Tegnestuen beskæftiger 22 medarbejdere.

Kjeld K. Knudsen har arbejdet hos Dall & Lindhardtsen A/S i 36 år, hvoraf de 26 år har været som medejer af tegnestuen. Christian Kloch har arbejdet hos Dall & Lindhardtsen A/S gennem 18 år og været medejer af tegnestuen i snart 10 år. Camilla Ulrikkeholm Klinkby har arbejdet hos Dall & Lindhardtsen A/S de seneste 5 år.

Tegnestuen har gennem årene arbejdet inden for hele den arkitektfaglige skala fra design til planlægning og varetaget rådgivning i alle projektfaser fra idé til færdigt byggeri.

Tegnestuen har gennemført opgaver for både offentlige og private bygherrer med en faglig bredde, der spænder fra laboratorier over undervisningsbyggeri og sygehuse til zoologiske haver.

Peter Johansson Jørgensen kommer med erfaring fra bl.a. Holgaard Arkitekter og SLETH. Peter Johansson Jørgensen har tidligere arbejdet hos Dall & Lindhardtsen A/S i fire år og vender nu tilbage til tegnestuen. Peter Johansson Jørgensen kommer fra en stilling som sagsarkitekt og projekteringsansvarlig hos JAJA arkitekter, hvor han har været med til at udvikle projekteringsafdelingen.

Partnernes roller
Kjeld K. Knudsen og Christian Kloch vil fortsætte de igangværende projektrelaterede roller. Ligeledes vil de fortsætte i deres ledelsesmæssige roller som henholdsvis administrerende direktør og som ansvarlig for akkvisitivt arbejde og prækvalifikationer.

Camilla Ulrikkeholm Klinkby vil, når hun vender tilbage fra barsel, blive tegnestuens kommunikationsansvarlige.

Peter Johansson Jørgensen, som er certificeret DGNB-konsulent, vil gennem sit arbejde med tegnestuens projekter fra de tidlige udviklingsfaser til projekterings- og udførelsesfasen være ansvarlig for at forstærke tegnestuens bæredygtige profil.

arrow Hædrende omtale til Dall & Lindhardtsen
12. december 2020 kl. 19:57 Opdateret: kl. 15:21
arrow Farvel til Dall & Lindhartsen
19. januar 2018 kl. 16:07 Opdateret: kl. 12:53
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?