25. maj 2019
Store Stranddag  plejer at være et dejligt tilbud i sommerferien. I morgen kan man møde op på stranden i Snekkersten-Skotterup mellem klokken 13 og 16. Foto: Allan Nørregaard
Store Stranddag plejer at være et dejligt tilbud i sommerferien. I morgen kan man møde op på stranden i Snekkersten-Skotterup mellem klokken 13 og 16. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Store stranddag med sandslotte og tovtrækning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Store stranddag med sandslotte og tovtrækning
Helsingør - 11. juli 2018 kl. 07:01
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mange mennesker holder ferie hjemme - og ikke indst i år, hvor sommervejret jo har været helt legendarisk. Og de mange kan nu nyde godt af den årlige, traditionsrige Store Stranddag, som Stejlepladsgruppen for Snekkersten/Skotterup igen i år holder på Skotterup Strand . Denne gang bliver det torsdag den 12. juli mellem klokken 13 og 16.

Stejlepladsgruppen har gennem årene haft stor succes med stranddagen , som sætter ekstra gang i strandlivet på Snekkersten/Skotterup strand. Det er fortrinsvis børn og deres voksne, nyder en stranddag ud over det almindelige.

Programmet i år byder på udfordrende konkurrencer ud i sandslotsbygning, tovtrækning, og sømslåning, hvor der er fine præmier til deltagerne.

Desuden er der forskellige demonstrationer, hvor man blandt andet kan opleve, hvordan den gamle hestetrukne røde brandsprøjte fungerer, og høre om hvordan de gamle fiskere slog reb, og hvordan livredning foregår i virkeligheden spædet op med gode baderåd og førstehjælp fra folkene fra Livredderposten.

Der bliver også ,,brandslukning" på plænen ved brandfolkene fra Helsingør Kommunes Beredskab, og desuden er der alskens aktiviteter som man kan deltage i eller se på når andre prøver sig frem. For eksempel er der smakkejolle-sejlads for uøvede, men med kyndige instruktører, oplyser Stejlepladsgruppens pr-gruppe.

Under hele det store gratis arrangement kan man i Det Gule Palæ på stranden købe små og store ristede pølser, kaffe/the, wienerbrød, øl, vin og vand, og fra den store pande kan man købe en portion paella.

Tilmelding er ikke nødvendig, man møder bare op i morgen til en fornøjelig dag på stranden.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede