20. januar 2019
Branden på den svenske losseplads kunne tydeligt ses over Helsingborg her fra Kongekajen i Helsingør. Foto: Andreas Norrie
Branden på den svenske losseplads kunne tydeligt ses over Helsingborg her fra Kongekajen i Helsingør. Foto: Andreas Norrie
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Storbrand på losseplads kunne ses fra havnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Storbrand på losseplads kunne ses fra havnen
Helsingør - 16. maj 2018 kl. 15:28
Af Andreas Norrie
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var ikke kun Helsingør, som onsdag eftermiddag var præget en stor brand. Også i Helsingborg var bybilledet præget af en voldsom og kraftig røgsky, der kunne ses tydelig fra mange steder i Helsingør.

arrow Læs også: 67-årig mand sigtet efter storbrand

Røgen kom fra lossepladsen og genanvendingsanlægget Filbornatippen, som ligger lidt inde i landet fra Helsingborg, og herfra indløb den første melding om brand klokken 12.54, oplyser den lokale redningstjeneste til Helsingborgs Dagblad.

Et par timer senere var branden under kontrol selv om slukningsarbejdet stadig var i gang.

Det var en bunke restaffald, som der var gået ild i - med andre ord lidt af hvert. Selv om der ikke blev udsat en generel advarsel til hele byen, så anbefalede myndighederne at lukke døre og vinduer, hvis man kunne mærke røgen. Heldigvis var vinden østlig, og det meste af Helsingborg gik derfor fri.

Under slukningsarbejdet var det ifølge Helsingborgs Dagblad nødvendigt at tage tre vandkanoner i brug. Derudover stod seks tankbiler klar.

arrow Tre villaer og to carporte stod i flammer
16. maj 2018 kl. 13:12 Opdateret: kl. 14:13

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk